10.1.08

Evelyn Sepp: poliitikaelu läheb veel hallimaks

No ütleme, et see on „järelhüüe“ Meelisele :)

Tundub, et mitte ainult hallid ülikonnad, vaid ka
hallid poliitikud hakkavad üha enam tooni andma.

Kolleeg Meelis Atoneni lahkumine Riigikogust ja ilmselt ka peatselt aktiivsest poliitikast, muudab nii Reformierakonna kui Riigikogu veelgi hallimaks.

Mis seal salata – Maret ja Keit, Kalle ja Lauri, Taavi ja Silver on ju kõik toredad poisid ja tüdrukud. Kunagi ehk ka suured staarid poliitikalaval, aga Meelisele jäävad nad küll kõvasti alla.

Võimalik, et põhjuseks on spordimehe hinge ja võhma puudumine või ka isiksuse vähesem sära. Või siis see, et lihtsalt tundub juba, et elus ei peagi nii väga tööd tegema, et saab ka muidu tunda ennast nagu suur staar.

Meelise pärast on aga pisut ka hea meel. Ta astub vähemalt viisakasse veteranide ritta Siimu, Märdi, Signe, Vaike ja Margusega. Paraku on nii, et seda head liberaalset südametunnistust suudate te hoida ainult poliitilises eksiilis, mitte aga rindejoonel. Aga olgu vähemalt siiski.

Kuid vaatamata sellele, et olen Meelisega oi kui palju põhimõttelisi ja vihaseid – „viimse verepiisani“ – vaidlusi poliitikarindel maha pidanud, pean tast lugu küll. Pean üldse lugu inimestest, kel on oma arvamus ja kel on piisavalt artikuleeritud kõne ja mõtteosavust seda ka väljendada. Meelisel on. Teine asi veel – poliitikas ei ole just palju neid, kellega on võimalik milleski kokku leppida nii, et ta seda lubadust ka peab. Meelisega on.

Mõtlen ainult, et näe, kultuuriteenuste piletite käibemaks on täna 5% ja mina jätkan Riigikogus. Sina, Meelis, aga andsid alla ja surad naiste (Laine) selja taga oma rumalat maksutõusu ideed :)

Mine rahus ja jäta selle maksuga mängimine kah. Ja oleme sõbrad edasi!:)

2 comments:

Unknown said...

Kes on Vaike? Valve?

Olev said...

Keskerakond särab võimsalt rets-volinike ja värdjas-riigikogulastega, pankrotti-tüürivatest linnapeadest rääkimata ;)