18.2.07

Evelyn Sepp: Mona Sahlin uurimise all



Mona Sahlini peetakse parimaks hämajaks



Mona Sahlin lubas eelmise aasta Riksdagi debatil, et valitsus laseb riiklikul kriminaallaboril analüüsida kogu Estonia hukku puudutavat filmimaterjali. Sahlin tegi millegipärast valitsuse otsusel analüüsi osas ajapiirangu, tellides filmimaterjali uuringuid ainult 2. oktoobri ja 6. detesembri 1994.a. vahel võetud videomaterjali kohta.

Rootsi TV4 uudised teatavad, et põhiseaduskomisjon (Konstitutions-utskottet) on otsustanud uurida endise arenguministri sellise ajapiirangu tagamaid, sest selgelt on olemas asitõendeid, mille kohaselt tuukrid alustasid veealust filmimist varem.

Loe intervjuud eliittuukri leitnant Håkan Bergmarkiga, kelle sukeldusekspeditsioon Estoniale algas juba 30. sept.1994.http://tv4.se/nyheter/527324.html

14 comments:

Olev said...

"gigantide" heitluse kolmas osa võiks olla MS «Estonia» teemaline, vaadatavus lööks TV-rekordeid...

Ray Leinberg said...

nii et Mona Sahlin on hämaja, Blair on puudel ja Bush on idioot -- ainult mina, Vladmir Iljitš... Ei saa nii leninlikult-6llesaalilikult lihtsustada.

AR said...

Midagi täiesti teemakohast...

Vaatan Kanal2-st silmanurgast filmi "Minu parim armuke", mille üks osatäitja on Meryl Streep ja mõtlen, et küll nad on ikka Evelyn'iga sarnased.

Aga Evelyn, ma pean ütlema, et Sina oled ilusam. Sa oled ikka päris ilus. Peaks ütlema, et Sa kuulud ilusamate naiste hulka keda ma tean. Ja sellisena ma Sind võtangi.

Teatava kurbusega mõtlen vaid, et aeg teeb oma töö, kanavarbad tulevad silmanurkadesse, nahk tuhmub aga kõige rohkem ma "kardan" seda, et Sinu pilku ja olekusse tuleb seesama kurblikkus ja vaevatus, mida on näha Viljas.

Kangelaslikkus ja eneseohverdus, mis pöördub leppimisse saatusega ja siis edasikestmise defineerimine läbi allesjäämise teisejärgulisuse.

Miks Sa pead ennast tapma poliitikas? See ei ole üldse Sinu jaoks. See ei ole mingi õigustus, et Sina KA oskad ladusalt ja enesekindlalt kaamera ees sõnu seada. Kõrgkool lõpetamata ja mis kõige rohkem muret teeb... teadagi mis.

Et mis mulle rõõmu teeks? Pärast neidsinatseid valimisi: lõpeta kool ära ja sellega koos, Reformierakonna kiuste, hakka lapsi sünnitama. Eestlaste kestmajäämist ei määra mitte ainult laste arv peres vaid ka keskmine sünnitusiga ja see on Sul kuhjaga ületatud. Sina ei pea ohvreid tooma.

Tead kui hea tunne see on Sulle endale ja Su väljavalitule ja teistele Su lähedastele. Maailm saab olema hoopis teist värvi ja nii mõnigi asi loksub paika.

Ray Leinberg said...

"Peaks ütlema, et Sa kuulud ilusamate naiste hulka keda ma tean. Ja sellisena ma Sind võtangi."

hei, ma ei saa kaugemale lugeda. Blogituse kohta (on nii?) et peab alati vaatama sisuliselt mis laadi uurimsiega on tegemist, lähtuma alati sisust. President Clinton (ja Hillary) olid kogu tema presidentuuriaja uurimsie all Whitewater afääri tõttu (huvitav analoogia, maadevahetus ajal kui ta oli Arkansase kuberner)ja see lõppes mingi tulemuse ja m6juta talle. Nii ei tarvitse aga alati olla, mist6ttu alati tuleb lähtuda sisust.

Jubejuss said...

Tere Evelyn!
Kondan mina mööda bloge ja ikka ei saa pärs selgeks seda majanduse põhiküsimmust. Asi on siis nüüd nii, et ma registreerisin eile endale firma. Noh võtsin pangast 40000 nore pere laenu ja. Vat ja nüüd mul küsimus, et nagu te räägite et eesti inimese põhiküsimus on palk, et ühesõnaga tuleb tõsta avalikus sektoris palka 25000 peale, et siis kogu majandus, mis selle raha tekitab tuleb järgi. Nüüd ma talitan nagu sama eeskuju järgides, et ma esimese asjana ostan endale selle Mescedes-Maclaareni. Ega ta odav just pole, aga ma sain pakkumise mingi pruugitule, mis maksab vaid 5 miljonit. Ja mingite meestega sain kokku, kes lubasid mulle selle raha laenata. Noja siitsiis ka minu küsimus, et kas ma tegutsen õigesti nüüd et loogiliselt kui mul nii uhke auto on, et siis peaks minu uue firma majandusnäitajad eksole ju kohe sellele autole väärikalt järgi tulema? Eks ole ju?

Jubejuss said...

Vahel mõtlen ise ka et peaks kuuluma ilusamate naiste ringi.
Aga jama on selles, et iga kord kui üritan visatakse mind sealt välja.
Äkki peaks habeme maha ajama?

Jubejuss said...

Ja tänase õhtu lõpetan siis Õllesummerile, mille pilet võiks olla 5%lise käibemaksuga, pühendet lauluga "ei hoo, ei hoo, keskerakond ei joo!". Paraku on see Linnar Priimäe esitluses ja ma ei tea kuidas te armsad lugejad seda kuulete, sest ma ise lähen nüüd seda Toomas ja Lauri Vitsuti poolt toodetud "Koolitoa" viina jooma. See peaks laste oma olema eks? Võtan siis poja ka ühes.

Ray Leinberg said...

jubejuss, v6ta see naise pearätik ära, siis oled Mr. Estonia

Arkadi Zuk said...

Ma tean, et sa magad veel Evelyn, aga ikka tahtsin küsida. Miks te Elmar Seppa ja Mihkelsit ei kutsunud sellele türedale ühislaulmisele mille video televiisoris nii populaarne on?

Jubejuss said...

Mul ei tule see kuradi rätik peast ära! Ma olen täitsa hädas kohe temaga.
Aga Mihkels on seal laulmise videos olemas küll. Kes hoolega vaatab, siis näeb et seal taamal üks mees viskab labidaga mulda tiigist. Aga kes hoolega kuulab, kuuleb ka väikest positiivset viisijupikest: "käib töö ja viile eeraldi!" Aga Elmar Sepp on seal videos kõige ees, aga kuna ta on seal ka joobes siis ta magab ja on pikali ja seetõttu ei paista.

Jubejuss said...

Elmar Sepp on selline rahvamees, kes kolmest pudelist viinast ei ütle ealeski ära. Tema ongi see külamees, kellega Edgar hundisilmal vabariigi aastapäevapuhul alati viina võtab ja siis neid lihtsaid maailma asju räägib - noh kinnisvarast ja rahast, nagu me kõik

Jubejuss said...

Evelyn mul on tegelt veel üks küsimus. Kokku siis neljas. Kas Moona Sahlene on ikka veel uurimise all ja kas nad on ta seest juba midagi leidnud?
Ma tean, et omal ajal Laisaar-Paulus-Kotkas-ja-jälle-Laisaar panid tema sisse bass trummi!

Jubejuss said...

Vabandan vigade pärast - laisaar ja kotkas kirjutatakse kokku.

Anonymous said...

sex999 免費影片免費視訊173liveshow免費視訊聊天室免費視訊gogo免費視訊ggo免費視訊美女免費視訊交友免費視訊聊天區視訊交友90739080視訊聊天室視訊美女34cc聊天室ukisssex888影片區sex888免費影片分享區sex888免費電影豆豆聊天室dodo豆豆聊天室辣妹視訊辣美眉173show影片視訊聊天室sogou搜狗音樂百分百貼影片區aaaa片免費看日本美女寫真集百分百貼圖區線上a片色咪咪影片免費視訊聊天免費影片免費視訊本土自拍免費聊天情色自拍情色貼片區本土自拍網情人視訊高雄網情人視訊聊天室視訊交友網男人幫論壇免費ava片線上看免費av18禁影片台灣kiss情人視訊網色色網a片天下第一色站小魔女免費影片小幻好玩遊戲小澤瑪莉亞小弟弟貼影片aaaaa片俱樂部影片卡通aa片子百分百貼成人圖片百分百貼影片區尋夢園聊天室交友愛情館交友愛戀速配網交友ggoo交友聊天室pc交友愛叭噗小遊戲aio交友愛情館aa免費看影片383成人影城38ga片下載3y3成人色色網38ga成人383movie成人影城av168成人女人色色網台灣遊戲桃Plus28論壇qq美美色網飯島愛免費影片小高聊天室嘟嘟情人色網聊天室尋夢園bobo線上遊戲莉亞迪桑寫真集一葉情貼圖片區