25.1.07

Evelyn Sepp: Tehtud!


Edgar Savisaar viibis täna Kahvli saates (nagu ülaolevalt pildilt näha). Lahkus sealt 4 minutit tagasi, jättes endast maha jahmunud Kiuri ja Hannese, kelle uut blogi (mille Savisaar neile kinkis) saate lugeda siit.

Teiseks on põrand paremerakondade väikesi tükke täis. Vabandust, poisid:)

ES

14 comments:

unekott said...

vaat kahvlit õnneks ei näinud. usun, et blog on (algselt ja loodetavasti edaspidigi) sügavalt isiklik asi - veebi-päevik. eeskätt mõeldud suhtlemiseks lähedastega kes kaugel. selleks et panna kirja oma mõtteid, tundeid ja päevasündmusi.
nüüd,valimiste eel on sellest tehtud mingi odav propagandatööriist, et netistunud valijaskonnani jõuda. aga see möödub pea. ja ega te kedagi enda poole ei tõmba. sest pikki kõnesid ei viitsi keegi lugeda ja kui sissepoole vaadata, siis on kõik poliitikud samasugused kui enamus inimesi - kaugelt vaatajale hall mass.
ilma kadetsemata, pigem haletsedes - blogi kinkimine kellelegi selleks, et seda oma blogis linkida on haletsusväärne.

Mari-Leen Albers said...

hästi öeldud unekott!

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Aga kus on Keskerakonna rinnamärk, ma küsin? Kuhu kaotas Ets rinnamärgi? Issand halasta, nii ei saa see jätkuda. Mul on tunne, et siin on mängus IRLi meeste käsi. Ma kardan, et toime on pandud kuritegu!

Ma kingin praegu iseendale kaks pakki Kruuda komme. Et ikka pilt ilusti lõplikult taskus oleks, loen ruttu ühe Muumi läbi!

Friday said...

unekotile

Aga siin ju ongi Evelyni omad mõtted, tunded ja päevasündmused :)))

Jubejuss said...

Siiski, siiski friday, siin blogis on ka väga palju minu ja veel nii mõnegi mõtteid!

Jubejuss said...

Sa Evelin ja nii mõnedki teised keskerakonna liikmed, jätate teinekord täitsa mõtleva inimese mulje (noh ma mõtlen päriselt, mitte Mihkelsi võtmes), aga tarvitseb vaid Savisaarel midagi teha, noh nagu nüüd, et näitas, et oskab kirjutada, kui langete transsi ja plaksutate käsi ning jalgu, silmamunad pahupidi justkui arust ära. Vene ajal käis moskva tsirkus siin ja seal näidati karusi, kes oskasid balalaikat mängida ja rattaga sõita, siis ka kõik rõõmustasid.
Ise muidugi ootaks, et Edgar teeks midagi vahvamat, noh peeretaks näiteks või hüppaks hüppenööriga.

Arkadi Zuk said...

Elu pakub teinekord ikka väga siiruviirulisi keerdkäike. Nagu skype.

Halloo

Jubejuss said...

Nojah, selles mõttes on õige, et ega bloog on ilgelt lihtne asi, millega saab igaüks hakkama, mitte nagu mingi Skype. Seal peab ju lausa helistama! Issand!

Arkadi Zuk said...

jah.

Halloo

Jubejuss said...

Novat! Seda minagi - midagi pole kuulda!
Nüüd hakkas veel krõbisema

Arkadi Zuk said...

Mul tuli nüüd siiras tung jagada neid emotsioone, mida kogesin, kui nägin seda telesaadet.
Kõigepalt läks tuba nagu valgeks kohe ja imeline rahulolutunne valdas. Lihased lõdvestusid ja suu kiskus õndsale naeratusele. ummipuu toanurgas hakkas õitsema ja kasepuust lauajalgadele kasvasid lehed. Kostus vaikset harfimängu.
Kulminatsioonia ajal, kui Edgar blogipostituse tegi, hüüdsin tahtmaltult HALLELUUJA ja kaks korda HALLOO. Vikerkaar kaardus üle kogu mu toa.
Vljatu naabrinaine oli samal ajal rasedaks jäänud ja mu jalutule naabrimehele olid jalad külge kasvanud.

OO Edgar you are mighty

g_g said...

viimasel ajal Edgari esinemised on lõbusamad ja neis on rohkem huumori. täna meedia konverentsil esines ta nagu showman, ajas publikut naerma. iga tahes see on parem kui isalik ja õpetlik stiil.

Hundikutsikas said...

Vaatasin eile kordust ja mina küll ei ütleks et keegi jahmund oli. Kui siis Edgar ise, ühe näpuga tähti taga ajades ja neid tükke ma ka maas ei näinud. See eufooriline kilkamine, kui edkar (kirjutan ta nime väikse tähega, sest ta ise tegi seda telekas ka - imelik) näpu tõstab, jätab teist suht arutu mulje tõesti.

Anonymous said...

sex999 免費影片免費視訊173liveshow免費視訊聊天室免費視訊gogo免費視訊ggo免費視訊美女免費視訊交友免費視訊聊天區視訊交友90739080視訊聊天室視訊美女34cc聊天室ukisssex888影片區sex888免費影片分享區sex888免費電影豆豆聊天室dodo豆豆聊天室辣妹視訊辣美眉173show影片視訊聊天室sogou搜狗音樂百分百貼影片區aaaa片免費看日本美女寫真集百分百貼圖區線上a片色咪咪影片免費視訊聊天免費影片免費視訊本土自拍免費聊天情色自拍情色貼片區本土自拍網情人視訊高雄網情人視訊聊天室視訊交友網男人幫論壇免費ava片線上看免費av18禁影片台灣kiss情人視訊網色色網a片天下第一色站小魔女免費影片小幻好玩遊戲小澤瑪莉亞小弟弟貼影片aaaaa片俱樂部影片卡通aa片子百分百貼成人圖片百分百貼影片區尋夢園聊天室交友愛情館交友愛戀速配網交友ggoo交友聊天室pc交友愛叭噗小遊戲aio交友愛情館aa免費看影片383成人影城38ga片下載3y3成人色色網38ga成人383movie成人影城av168成人女人色色網台灣遊戲桃Plus28論壇qq美美色網飯島愛免費影片小高聊天室嘟嘟情人色網聊天室尋夢園bobo線上遊戲莉亞迪桑寫真集一葉情貼圖片區