16.2.10

Evelyn Sepp: Eesti - Euroopa meister tööpuuduses!


Foto on värske ja pärineb Delfist ja pildil on teisipäevasel Tallinn Aitab Tööbörsile kulgenud töötud inimesed! No comment, my friends ...

Selle pildil on ka inimesed, keda Postimehe hinnangul oli kohal ca 5000 ja kellele Reformierakonna esindajal Riigikogus ei olnud just palju öelda muud, kui neid mõnitada ja neile pakutud ajutisi lahendusi naeruvääristada. Et siis kui ei ole suurt pauku pakkuda, siis ärgu leevendust kah pakkuga. Püsivaid lahendusi ja selgitusi polnud eriti kuulda ....

Otse stenogrammist:

Evelyn Sepp: Taavi Rõivas, sa oled selles kõnepuldis mees või ma ei tea kes, kes oma sõnavõtu alguses sülitas näkku enam kui 100 000 Eesti inimesele ja nende peredele ja ma arvan, et keegi peaks seda sulle ka ütlema. Sa oled erakonnas, kes on juhtinud seda valitsust enam kui kolm aastat ja sa tuled nüüd rääkima meile, kuidas peaks seda ja teist ja kolmandat tegema. Aga mu küsimus on sellest, kui kõik on hästi, kui Reformierakond on kolm aastat seda riiki suurepäraselt valitsenud, miks siis on need enam kui 100 000 inimest töötut? Ja miks te ei ole kolme aasta jooksul oma plaane rakendanud? Aitäh!

Taavi Rõivas Aitäh! Minu meelest on inimestele näkku sülitamine see, kui nende inimeste enda raha eest miljonite kroonide eest reklaamitakse leevendust kui suurt lahendust. Selles on probleem. Tegelikult Reformierakond ja praegune valitsus pakub välja reaalseid lahendusi. Me oleme hoidnud Eesti majanduse, Eesti rahanduse kõige kindlamates kätes. See, et Eesti riigil ei ole kriisist väljudes taaka, see määrab ära selle, kes väljub kriisist ja kui kiiresti. Aitäh!

4 comments:

Oop said...

Eurostati novembrikuises aruandes septembri kohta olid meist eespool Läti, Hispaania ja Leedu, vt kaart. Vaatasin just, et nad on juba avaldanud ka detsembri andmed, mille järgi möödusime Leedust. Nii et ei ole meister, kõigest auväärne kolmas koht.

Teen homme-tunahomme uue kaardi. Aitäh meenutamast.

Evelyn Sepp said...

See on tore ja informatiivne, kui statistikal kergem silma peal hoida. paraku on see vaid iluvea korrigeerimine arvetades üldist olukorda. Pole ju tegelikult suurt vahet, kas 1. või 3.:)

Oop said...

Tõsi, aga ma ei ytleks seda neile inimestele, kes esimese ja kolmanda koha vaheliste protsentide sisse jäävad.

Elvis said...

http://www.postimees.ee/?id=226384
Tore, et said endale blogisse nii hea pildi.