9.6.09

Evelyn Sepp: ainult lollidele!

Loen suure huviga Reformierakonna kangelaslikust võitlustest selle nimel, et algatada eelnõu Euroopa Parlamendi valimiste nuutmiseks taas nn avatud nimekirjade alusel toimuvaks.

Vot poleks midagi hullu, kui neile vaid meenuks, et vastava eelnõu algatas põhiseaduskomisjon juba mulle septembris. Täpsemalt 22.septembril 2008.a.

Eelnõu number on 341 SE ja see kannab komisjoni aseesimehe, ehk minu enda allkirja. Eelnõu algatati toona Keskerakonna ja Isamaaliidu häältega ning see läbis esimese lugemise juba 12.novembril, millal ma seda eelnõu ka saalis kaitsesin.

Seega - Väino Lindel, reformierakondlasest komisjoni esimehel pruukinuks see eelnõu vaid taas komisjoni päevakorda lülitada ja kiirelt lõpuni menetleda ...

Agatamises ei peitu jõud, vaid algatatu lõpule viimises!

Nii et ärgu Reformierakond nüüd kõiki inimesi mälupeetusega rumalukesteks ka pidagu!

2 comments:

Olev said...

Kas tõesti ei saanud paremat päeva eelnõu esitamiseks valida? 22. septembril okupeeris Punaarmee Tallinna! Keskerakond kui Ühtse Venemaa sõsarpartei poolt esitatud eelnõu lükati suures hirmus ilma tutvumata tagasi... ;)

Evelyn Sepp said...

vot õnneks töötab ja toimib EV 24 h/7 päeva ja nii ka Riigikogu. Riigikogul oli istung nagu istung ikka koos seaduseelnõude algatamise ja menetlemisega ...