8.6.08

Evelyn Sepp:paneme tähed särama!


Foto pärineb ajakirjast Kroonika 2008.a. 3.juuni numbrist.

Supernova langes ning Eesti otsitud Superstaar tõuseb ja meenutame, kuidas Eesti pidi tervikuna olema üks tõeline talentide maa.



Mida muud tänase Eesti otsib Superstaari finaali eel öelda-mõelda, kui et Eesti senised popstaarid ja -staarikesed - värisege!


Eesti on saamas ametlikult juurde ühe väga andeka ja piisavalt end näidata saanud noore ja ahne laulja, kes on vokaalselt mitmekülgne, kes näeb hea välja, ja kes tunneb end laval just õiges koha olevat.

Ehk on see aasta ka ametlik finish senisele, kus hea olemiseks piisab vaid sellest, kui laulja hea välja näeb …

Hoian Janale väga pöialt ja mõtlen uskumatusest pead vangutades, et see Juhkentali gümnaasiumi tüdruk on alles 16-aastane.

Loodan väga, et just tema võidab selleaastse finaali!


Veel – head Eesti promootorid kes te ilmselt peale finaalsaadet Janale tormi jooksete – ärge noort lauljat ära rikkuge oma keskmisest maitsetuma, vähepretentsioonika materjaliga.

See tüdruk vajab väga ambitsioonikat ja ülihea maitsega taustameeskonda, ja tema tiivad võivad kanda kaugele ja kõrgele. Sisu peaks olema!

Minu enda suhe talendiotsimise saadetaga on väga lihtne ja põhimõtteline - ma tõesti jälgin neid, imetlen noori, mitmekülgselt andekaid inimesi, kes on ennast alles otsimas ja kelle puhul on huvitav näha, mida nad enda arendamiseks ette võtavad ja kuhu aastate pärast jõudnud on.


Näiteks Kaks takti ette on tõeline staarivabrik, vähemalt Eesti mastaabis ja selle retrospektiiv on lihtsalt fantastiline. See on elav Eesti kultuurilugu!

Kas ka Eesti otsib Superstaari sellised traditsioonid saab, ei tea, aga tõelised tähed lööb see särama kindlasti. Edasine sõltub ju nii ehk naa juba neist endist!

Okas kurku finalistidele ja õnne kõigile, kes selle saate hammasrataste vahel kogemusi kogusid!

No comments: