19.3.07

Evelyn Sepp:Sixtuse madonna


Tervitusi ajakirjale Just!
Teie Evelyn

10 comments:

Arkadi Zuk said...

Jah, olen seekord Evelyniga absoluutselt sama meelt. Isiklik hügieen on poliitmaastikul läbilöömiseks väga tõhus relv.

Samas tahaksin tervitada härra Elmarit wismarist.

Jubejuss said...

Mina arvan, et härra Elmar on tõeline Wismari-poiss
Sellest on raamat ka!
Mis aga postituse sisusse puutub, siis oleksin oodanud kommentaare ka lasteootamistemadel kuna need on päevakorras. See teineteisele postkaartide saatmine on ilus küll, aga lugeja tahab ikkagi muid asju teada.

Anonymous said...

Mitte ei saa aru, milles point on.

Rein Kuresoo said...

Pildil on kujutatud endist peolooma Vooglat,kes siirdub pornotööstusesse.

Arkadi Zuk said...

Ma olen ka vahest lapsi oodanud. Alati on selline ootusvärin hinges ja hiljem jube hea meel kui selgub, et nad ei tulegi.
Kui vahest tulevad, siis on alati palju jama. Tihtipeale on mõni asi katki tehtud ja külmkapp süüakse tühjaks.

Jubejuss said...

Ma olen rongi oodand. Tulemused on samad. Eriti hull kui ameerika veduriga tuleb. Aga ükskord tuli üksi

wildikas said...

Just! on tänu Evelynile mulle 50 senti majanduslikku kahju tekitanud, mündi kulumise läbi, kes seda nüüd minu käest vastu võtab?
Pealegi olen ma sellest 3 päevasest kulli või kirja viskamisest täiesti oimetu - on rase, ei ole rase, on rase, ei ole...
Juba rõõmustasin postkaardi vihje üle, et süütu, aga noh, see ei ole vist ka tänapäeval eriti kindel rasestumisvastane vahend.

AR said...

Evelyn,

Soovin õnne kui see nii on!

Ja kui ei ole, siis soovin järjekindlat püüdlemist selle poole.

Igal juhul soovitan aga meigiga tagasihoidlikum olla. Sellel moeüritusel ja ka Keskerakonna valimisüritusel oli silmal valus vaadata.

Võib-olla oli viga konkreetse meigi telegeenilisuses aga selline rõhutatud ja eleegiline meigistiil Sulle kuidagi kohe ei sobi. Selline diskreetne, kergelt plassina tunduv on tunduvalt ilusam. Vanasti Sa kas ei meikinud üldse või kasutasid just toda stiili.

Oodates pikisilmi Sinu Keskerakonnast lahkumist :)

Anonymous said...

Võetagu teadmiseks, et ma sain aru, milles point on.

Anonymous said...

sex999 免費影片免費視訊173liveshow免費視訊聊天室免費視訊gogo免費視訊ggo免費視訊美女免費視訊交友免費視訊聊天區視訊交友90739080視訊聊天室視訊美女34cc聊天室ukisssex888影片區sex888免費影片分享區sex888免費電影豆豆聊天室dodo豆豆聊天室辣妹視訊辣美眉173show影片視訊聊天室sogou搜狗音樂百分百貼影片區aaaa片免費看日本美女寫真集百分百貼圖區線上a片色咪咪影片免費視訊聊天免費影片免費視訊本土自拍免費聊天情色自拍情色貼片區本土自拍網情人視訊高雄網情人視訊聊天室視訊交友網男人幫論壇免費ava片線上看免費av18禁影片台灣kiss情人視訊網色色網a片天下第一色站小魔女免費影片小幻好玩遊戲小澤瑪莉亞小弟弟貼影片aaaaa片俱樂部影片卡通aa片子百分百貼成人圖片百分百貼影片區尋夢園聊天室交友愛情館交友愛戀速配網交友ggoo交友聊天室pc交友愛叭噗小遊戲aio交友愛情館aa免費看影片383成人影城38ga片下載3y3成人色色網38ga成人383movie成人影城av168成人女人色色網台灣遊戲桃Plus28論壇qq美美色網飯島愛免費影片小高聊天室嘟嘟情人色網聊天室尋夢園bobo線上遊戲莉亞迪桑寫真集一葉情貼圖片區