1.3.07

Edgar Savisaar: Evelyniga igav ei hakka


Leppisime Evelyniga mitu nädalat tagasi kokku, et kirjutame teineteise blogidesse. Nüüd siis lõpuks jõudsime.

Tal on huvitavad sissekanded. Evelynil on tihti julgust öelda välja, mida mõni mees ei riski. Poliitikud on alalhoidlik rahvas – ajavad parem turvalist ümmargust juttu. Evelyniga aga igav ei hakka.

Me oleme koos mõnegi suure asja ära teinud.

Omal ajal kui Eesti Raudtee ja Eesti Energia müügi vastu võitlust pidasime, oli Evelyn üks olulisemaid taustajõude selles kampaanias. Sellepärast me just temaga Keskerakonna valimisreklaamis kõrvuti kõnnime ning teatame, et “Meie tõime raudtee Eestile tagasi!”

Ühes ajakirjas nimetati Evelyni “Keskerakonna veetlevaks salarelvaks”. Ma olen kõigega nõus – välja arvatud “salajane”. Evelyn on kõige värvilisem kardinal. Ning ka mina pole mingi hall kuju.

Ühes asjas oleme veel sarnased. Evelynil on jõudu närida end läbi lausa kolossaalsetes kogustes materjalidest ja andmehulkadest. Tihti, kui ta midagi ütleb, siis toetub lausa akadeemilisele uurimistööle. See on väga minu moodi. Meie lauad on nädala lõpuks vist üsna ühtemoodi paberilasuga kaetud.

Pean ühe asja veel ära õiendama – nimelt, ma ei bluffinud ühes hiljutises intervjuus, kui kiitsin, et Evelyn on köögis palju osavam, kui mõni arvaks. Loomulikult ei käi ta Hundisilmal toimetamas, nagu Kivirähk oma juttudes jutustab.

Kuid võrratu meekana viskab Evelyn iga kell valmis. Tubli naine, põnev inimene – palju jõudu talle selle valimiskampaania viimaseks kolmeks päevaks!

EDGAR SAVISAAR
* Antud postituse autor on Edgar Savisaar, kes astub Evelyn Sepa Siseringis üles külalisautorina.

32 comments:

Jubejuss said...

Hr Edgar Savisaar.
Mul on ka see küsimus, et kas oleksite nii kena ja võtaksite sõna ka tubli miilitsa, KAlle Mihkelsoni blogis. On teine viimasel ajal tublilt parditiiki kaevand ja pensionäre jääauku lükand, et vääriks ka väikest preemiat tõesti.

Jubejuss said...

Siis ma tahtsin veel öelda, et kui te teinekord jälle oma nigela sissetuleku tõttu olete sunnitud paberit närima, siis saatke mulle email, ma võin ju ometi miskit võileiba teha või midagi.

Jubejuss said...

Muidugi kui sa Evelyn pole veel siiani aru saand, miks ma siin kiibitsemas käin siis ongi lugu selles, et ka mina tahaks sinu blogisse mõne "päris" postituse kirjutada!

Jubejuss said...

Tegelt ma hoopis vedelesin korra diivanil ja mõtisklesin, et noh mina olen selline 36 aastane meesterahvas. Ja noh praegu ma enam eriti väljas ei liigu, noh klubides ja nii, et ei viitsi enam ja üldse. Aga muidu side nagu välise eluga on olemas ja veel eelmisel aastal käisin küll igalpool jõuramas. et ühesõnaga mulon suht lai tutvusringkond ja üldse. Aga mõtlesin siis edasi, et vaatamata kõigele ei tunne ma tõesti ÜHTEGI inimest, kes valib keskerakonda. Siis mõtlesin edasi vanemate inimeste peale, noh oma ema, kes on juba mitmed aastad vanuselt pensionär kuid käib tööl ja siis oma vanaemade peale, kes surid mõni aasta tagasi ja leidsin, et ka nemad ei ole ja ei olnud keskerakonna valijad.
No ja kokkuvõtvalt siis tekkiski sulle Evelyn küsimus, et kas sina tunned kedagi kes valib keskerakonda? (jätaks erakondlased loetelust välja)

Jubejuss said...

No ja kui tead, et äkki kirjeldad, et milline on üks keskerakonna valija, mida sööb, kus töötab, millest mõtleb? Ma mõtlen tõsiselt.


(P.S ja mis tal viga on? ok see oli nali)

hüüdja hääl oaasis said...

Tere Edgar!
Kes Teie erakonnale reklaamlaulu tegi? Viisi ja sõnade autor?
Nii mõnus lugu.
Ja mida Te koos seal reklaami lõpus hüüate?
Mitte ei saa aru. (Kõrvaarstil käidud)

Olav Tabur said...

Jube on mõelda, kuidas üks JUSS üksinda pingutab ja pingutab...

Ilus laul keskerakonnal- tõsiselt ka, EDU VALIMISTEL !

Olav Tabur said...

arvan, et Juss on armunud juba pikemat aega ja ta ei tee sellest ka saladust, kellesse. EDU tallegi !

Jubejuss said...

Sina Olev pead ainult mõtlema, a sa mõtle minu peale, ma pean ka tegema! Aga laul oli jah ilus, eriti see refrääni koht sealt maalt kus juttu tuleb kuidas siil, rebane ja väike äbarik peavad sexima ja siis kui puu otsast keegi hõikab, et hoi!

Jubejuss said...

Siin on ainult kaks võimalust kellesse ma saaan armund olla ja need on kas Evelyn või Edgar. Paraku on elus ikka nii, et see keda tahan mina tahab jälle kedagi teist. Näiteks Mihkels kutsus mind õlut jooma, aga temaga ei taha jälle mina minna

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Jubejuss, Sa oled jõle valiv! Mind ei taha Mihkels ka. Ma läheks küll kohe. Mõtle, milline mõnus arutelu Mustamäe linnaosavalitsuse treppide üle tekiks. Sellist vahedat diskussiooni ei näe riigikogu infotunnis ka.

Jubejuss said...

Rahvas räägib, et kes on Mihkelsit näind, see jääb pimedaks.
Või leitakse ta jääaugust

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Mihkels on nagu õunapuu Eedeni aiast. Ei mina seda jama siis ka ei taha enda kaela. Ma parem nillin Evelyni.

Evelyn, milised mõjud Sul valijatele on? Täpsustaks - meesvalijatele.

Jubejuss said...

Minu arust on mihkels ka armas nigu vanaema õunapuu otsas. Sellest vist ka see looduse hingelähedus, mis muide ei ole võõras ka härra Savisaarele isiklikult!

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Aitasime Mihkelsi õunapuu otsa - TEHTUD!

Jubejuss said...

Aga kes ta kuradi sealt alla toob?! Selles on nende valimiste põhiküsimus!

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Keskerakond tooks ta astmelisega alla. Reformile meeldiks proportsionaalne. Sotsid... kurat seda teab. Minugoi pärast jäägu sinna üles. Põsed kenad roosad nagu ladvaõunad.

Jamaks läheb siis, kui lapsed puu otsa ronivad, siis võib juhtuda nii, et politseil tekib huvi Mihkelsi tegevuse vastu.

Evelyn, ega Sul kade meel ei ole, et me siin Mihkels, Kalle Mihkelsist räägime? Sa ei suhtle meiega üldse, ma ei saa SInd ju valida niiviisi!

Jubejuss said...

Tegelikult Evelyn on mul nüüd lisaks sellele mailile, mille ma sulle saatsin veel üks küsimus.
Ütle, kuidas sa tegelikult vaatasid tänast valimisstuudiot. Kas Edgari jutu järel õhkasid alati, et ai pagan, hästi väänas värdjatele või leidsid end ka mõttelt, et tõepoolest, see mõte Laari või Strandbergi või ka selle Kristliku demokraadi või kelle iganes suust (va Villu Reiljan, kes on varas) oli ka täitsa asjalik vaatamata Savisaare kriitikale?

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Kusjuures ma pean tunnistama, et mida kauem see savika pilt siin ripub, seda vähem lugejaid siia satub. See on nii kole, et ma nägin seda unes ja ärkasin üleni higisena üles kartuses, et äkki see kole inimene on mu toas või midagi. Hiiirrrrmmmmmus!

Aaaga kui eesmärk on nüüd peale valimis saata see blogi pikalt, siis see taktika õnnestub küll maru hästi. Savikas aint saab oma blogis näha kommentaare kaua, kuna seal on ju meie Evelyni pilt üleval.

Arkadi Zuk said...

Palju õnne! toredad valimustulemused. Egas see 565 häält kergelt tulnud. Nüüd saame aga kõik koos öelda, et meie tõime raudtee tagasi.

Selle raudteega läks napilt muidugi. Liiprid olid otsapidi juba välismaale jõudnud. Isegi metstak tuli appi võtta, et kogu materjal kenasti kokku korjata ja koplisse ladustada.

Arkadi Zuk said...

Mull on selline tunne, et ühel härral on kõht kinni ja nüüd peab kõvasti pingutama.

selle härra all pidasin härra Olevit silmas.

Ma nägin mihkelsit eile mustika keskuses kadaka turul, ostis enesele CCCP sildiga dressipluusi. Ilmselt on väliskülalise uue tiigi avamisele oodata.

Jubejuss said...

Minul aga on väga lihtne ettepanek kõikidele keskerakondlastele. Nimelt ma soovitan, et abieeluge edgariga, sest nii saab ilma vaevata palju hääli. Selles mõttes on teil ainuke tark naine ikkagi Vilja. Või mäletab keegi tema poliitilise sisuga ütlusi? Või mäletab keegiüldse tema ütlusi?

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Mina olen küll pettunud. Mihkels, Kalle Mihkels sai 800 häält. Mida ta tegi selleks, ah? Avas tiigi, kuhu vanurid sisse kukuvad ja linnaosavalitsuse trepi.

Evelyn, järgmine kord võta mind enda kampaaniajuhiks. Ma võin kihla vedada et ma viiekordistan Su senise häältearvu! Rohkemaks ei ole isegi mina suuteline ühe ropsuga.

Ma olen kindel, et Evelyn sai vähe hääli, kuna ta ei läinud teistega laulma. Ega siis, isegi kui laulda ei oska, võib seal ju ainult suud maigutada. Vaata, Musta Aadu ju ka ainult noogutas. Järgmine kord ole ikka targem ja võta sellisest koorilaulust osa!

Jubejuss said...

See on õige küll, et eestlane on laulurahvas. Näiteks minagi andsin oma hääle sellele Leonardo Pavarottile või mis ta nimi oligi. Ma arvan et kuulus inimene saab ika midagi ka minu heaks teha. Ja pealegi mul meeldibki rohkem kirjutada, milleks siis see hääl?

Jubejuss said...

Ma nüüd muidugi panin totaalselt puusse, sest vaatasin entsoklüpeediast järgi, et Pavarotti polegi kandideerind! Vaat kus lops!
Aga kõikidel teistel soovitan see nädal toimuvatel järelvalimistel anda hääl keskerakondlastele, sest eestlane on rasketest aegadest tänu laulule - Heimar lenk - ja huumorile - Aigar Riisalu - üle saand!
P.S ma vaatasin et kujur ja korvpallur esinesid ka nigelalt. Esimene vist sellepärast, et eesti rahvuskanglane peaks ikka Ilja Muuromets olema ja teine sellepärast, et kõik arvasid, et ta korvpallur on

Jubejuss said...

Kui Sa Evelyn nüüd õhtapoole, pärast rasket tööd ekskavaatori roolis Sakala juures vabaned, pane siis ikka oma mõtteid siia kah, et kes siis need valimised võitis ja kas suvel saame suvisele süvakultuuriüritusele õllesummerile odavama piletiga jooma.

Arkadi Zuk said...

Mul oleks ka nii mõndagi öelda, aga pole mahti hetkel. Oleme Metstakiga balti jaamas ning hoiame liipritest kinni. Elame ohtlikke aegu, Laar võib hakata jälle meie raudteed ära andma.

Rein Kuresoo said...

Ei saanud vahepeal gigantide heitlusel osaleda, sest käisin Saaremaal hülge pulmas. Aga üleeile seisis Imre Sooäär Kuressaare Selveri ees ja lubas kõigile, et kaotab tolmu ära. Selle peale ei olnud isegi keskkerakond tulnud ja nii reformarid võtjaks tulidki.

Jubejuss said...

Imre Sooäär ongi see sama mustkunstnik, kes ka pronksmehe lubas ära kaotada

Jubejuss said...

Härra Olev palus edasi öelda, et ta ei jõua kuni suveni kirjutama, sest on 25tonnises palgasabas kinni ja läheb sealt otse õllesummerile.

jolkipalki said...

Kuidas arenevad parvlaeva MS Estonia huku uuringud? Olete ju julge ja aina enam on teil pooldajaid. Keskerakonnal kindlasti leidub piisavalt vahendeid selleks,et sukelduda laevavarakile ja seda filmida.
Too ajakirjanik kes kirjutas konteinerist milles veeti koobaltit parvlaeval MS Estonia, teie julgustusel tooks veel paljugi ilma ette, vast isegi kohturida ei teeks talle hirmu.
Muidugist on teil praegu vaja rohkem enesele aega kulutada aga kuna juba olete poliitika tuhinas ja madistate pronksmehe asjus siis arvasin,et ehk on hea aeg taguda rauda kuni ta on kuum.
Musta huumorit veidi:"Olgu suvi teile kuum"

Anonymous said...

sex999 免費影片免費視訊173liveshow免費視訊聊天室免費視訊gogo免費視訊ggo免費視訊美女免費視訊交友免費視訊聊天區視訊交友90739080視訊聊天室視訊美女34cc聊天室ukisssex888影片區sex888免費影片分享區sex888免費電影豆豆聊天室dodo豆豆聊天室辣妹視訊辣美眉173show影片視訊聊天室sogou搜狗音樂百分百貼影片區aaaa片免費看日本美女寫真集百分百貼圖區線上a片色咪咪影片免費視訊聊天免費影片免費視訊本土自拍免費聊天情色自拍情色貼片區本土自拍網情人視訊高雄網情人視訊聊天室視訊交友網男人幫論壇免費ava片線上看免費av18禁影片台灣kiss情人視訊網色色網a片天下第一色站小魔女免費影片小幻好玩遊戲小澤瑪莉亞小弟弟貼影片aaaaa片俱樂部影片卡通aa片子百分百貼成人圖片百分百貼影片區尋夢園聊天室交友愛情館交友愛戀速配網交友ggoo交友聊天室pc交友愛叭噗小遊戲aio交友愛情館aa免費看影片383成人影城38ga片下載3y3成人色色網38ga成人383movie成人影城av168成人女人色色網台灣遊戲桃Plus28論壇qq美美色網飯島愛免費影片小高聊天室嘟嘟情人色網聊天室尋夢園bobo線上遊戲莉亞迪桑寫真集一葉情貼圖片區