4.8.09

Evelyn Sepp: Aitäh!

Eesti ujumise A-Rühm Rooma MM-l: vasakult - Anna-Liisa Põld, Jane Trepp, Martti Aljand, Vladimir Sidorkin, Triin Aljand, Kaspar Raigla, Martin Liivamägi ja ees - Andres Olvik, Sten Indrikson.

Pildilt puudu veel Kätlin Sepp, Annika Saarnak ja Elina Partõka ning Matthew Shmith, Filipp Provorkov ja Danil Haustov.

Tänaseks on pea kõik asjaosalised juba õnnelikult koju tagasi jõudnud ja järjekordne tiitlivõistus saanud statistikaks ja analüüside allikaks. Ka esmaspäevaõhtuses Tallinna Lennujaamas võis näha tõesti palju lilledega rõõmsaid inimesi . Ja kindlasti põhjusega!

13-ndad Maailmameistrivõistlused ujumises lõpetas Eesti koondis 13 uue Eesti rahvusrekordiga. Viimase neist meeste 4 x 100 kombineeritud teateujumises viimasel päeval. 15 võistkonnaliikmest 11 suutsid oma töö realiseerida ka isiklikeks rekorditeks, mis on tiitlivõistlusteks valmistumisel kindlasti kvaliteedimärk.

Muidugi olid ka sel võistlusel oma varjuküljed ja esile kerkinud küsimused, mille kallal tuleb asjaosalistel pead murda ja vigu parandada, sest alati saab paremini!

Minu suurimad tänud aga eduka esinemise eest esmalt koondise peatreener Riho Aljandile ja olulisele taustajõule: Tõnu Meijelile, Heidi Kaasikule, Tatjana Partõkale, Kaja Aljandile, Aleksander Rubenkole ja ka Aleksander Abelile ning Tiit Reitelile. Eriti soojad tänud aga Egle Seppole ja Marius Untile!

Ning loomulikult peaesinejatele :) endile Triinule, Martinile, Janele, Marttile, Andresele, Anna-Liisale, Kätlinile, Annikale, Elinale, Filipile, Stenile, Vovale, Kasparile, Danilile ja Matthewle!

ja pildi eest tänud Tõnule.:)

Head puhkamist, tagasilendu USA-sse ning palju tõsiseid treeningtunde, et olla juba Istanbulis detsembri keskpaigas taas elu parimas vormis! (Seal toimuvad sel aastal EM lühirajal ...:)

Ning muidugi tänud ka kõigile fännidele ja pöidlahoidjatele. Teadmine, et see, mis sa teed läheb veel paljudele peale sinu enda korda, on spordis väga võimas motivaator! :)

No comments: