11.12.09

Evelyn Sepp: We Love You, Jein Trip!:)


Väike aga tubli! EST IS BEST!:)


Neljapäev oli Eesti ujumise jaoks päev, mis inspireerib, motiveerib ja mida kõike veel, pikka aega ja paljusid! Jane ei pruugi veel sellest ise aru saada, aga temast on juba saanud Eeskuju. Loodan südamest, et pärast seda triumfi tahavad sajad väikesed ja pisut vanemad tüdrukud-neiud just temasusguseks saada, ja see tegelikult loebki.


Igatahes Jane, me armastame Sind! Sellepärast, et sa oled välja roninud mustast august, et sa oled võitu saanud nii muremõtetest kui ka ehk loobumisplaanidest. Et sa oled parem ujuja ja tugevam isiksus kui iial varem. See on ilus!

Ja kõigi teiste jaoks tiksub tänasest peas mõte, et said Sina hakkama, võime ka meie saada. Üle pikkade aastate!:)

Ja lõpetuseks ja selgituseks kõigile neile, kelle jaoks spordiuudised jäid juhuslikult kahe silma vahele: Jane Trepp on 10.detsembrist alates Euroopa Meisitrivõistluste hõbemedaliomanik 50 rinnulis. Ta on Eesti ujuja, kes parandas ühe päeva jooksul oma isiklikku, mis muuhulgas oli ka Eesti rekord - 3 korda ja edenes ajaliselt kokku enam kui sekundiga. Kuld jäi tevelt 14 sajandiku kaugusele ...:)

Kuigi tänane oli Jane päev, on põhjust põnevuseks juba ka homme ja loodetvasti nii lõpuni välja. Reedel on nimelt meeste 100 rinnuli finaal. Seal tuleb oma lõplik sisu vormistada tulemuseks Martti Aljandil ,kes läks finaali edasi 6.ajaga.

Ei häbene, et minul võtavad sellised sportlikud hetked ja ausad eneseületused mitte lihtsalt pisara silmatnurka, vaid palju anam ...:)


Ja tänud kogu tiimile! Täiesti ebaeestlaslikult tasub selliste hetkede üle nagu pakkus tänane päev, alati koos rõõmustada! See teeb meid kõiki koos palju tugevamaks!:) Ma ei ole originaalne, aga kordan üle - edu ei ole kunagi juhuslik!:)

No comments: