5.3.07

Evelyn Sepp:Valimised on läbi. Elagu valimised!

Tänud toetuse eest. Oli seda vähe või palju, pole oluline. See oli piisav Riigikogus jätkamiseks. Igatahes pea kaks korda enam kui möödunud korral. Kui X koosseisus oli vaid Kalev Kukel vähem hääli, siis nüüd, põhinimekirjas Riigikogusse pääsenuid, kes häälte arvult minust vähem kogusid, on päris mitu.

Naljaga pooleks teeb muret vaid see, et oleks kuud ja tähti lubanud taevast alla tuua, siis täna keegi ei eeldaks, et nüüd, tagasivalituna Riigikogusse, peaks neid lubadusi ka täitma hakkama. Minuga aga on lood pisut teisiti. Ees ootab palju väikseid, kuid väga raskeid asju. Aga lubatud sai ja nüüd tuleb neid ka pidada. Kuidas teisiti.

Reformierakond tegi nendel valimistel supertulemuse. Õnne neilegi! Pole kade. Nii mõnigi tore inimene pääses Riigikokku ja nii mõnigi õudne jäi ukse taha. Elu on selline.

Muidugi meelitab poliitkretiniste küsimus, mis saab edasi?

Kellega hakkab Ansip koalitsiooniläbirääkimisi pidama. Esmaspäevase Terevisiooni kommentaari kohaselt on kutse tantsule esitatud vasakpoolsetele. Tore, eks neid ostetaksegi praegu kaalukaubana. Miks mitte proovida. Eeldatavasti on nad kõige odavamad. Napilt trammi alt välja pugenud Rahvaliit, kes küll tuli üle künnise, aga valimisvõiduks seda vaevalt pidada saab. Nende lähikuud kuluvad ilmselt siseheitlustele ja süüdlaste otsimisele. Aga tugevad erakonnad elavad sellised ajad üle. Usun, et elavad nemadki.

Teine valik on kahtlemata Sotsid. Presidendi Tegid, aga kas ka koalitsiooni? Võimalik muidugi. Aga samas peale "sarnase lastetoa" jääb valijatele kriipima hinge veel ka midagi muud. Ülihalb kogemus möödunud kordadest, kus sotsid jäid parempoolsetes koalitsioonides selgelt kaotajaks. See tähendab kaotasid oma näe aastateks.

Kindlasti koputab IRL juba viimased 12 tundi ukse taga. Küllap hakkavad neil sõrmenukid varsti veritsema. Millegi pärast arvan, et nemadki püüavad leida "soost" tuge. Ehk on päevade küsimus, millal me kuuleme avaldust, et Rohelised ja IRL on otsustanud koalitsiooniläbirääkimistel osaleda koos, ühise jõuan. Oleks see ju võimalus paremjõudude koalitsiooniks ja parandaks IRL postisiooni läbirääimistel. Tundub lihtne.

Samas on mugav ka see, et keegi pole veel aru saanud, asjaolsalised
Rohelised ilmselt isegi, kuhu nad ideoloogiliselt kuuluvad –
vasakule või paremale.

IRL jaoks võib selline liit olla vägagi strateegline. Täna ei moodusta nad valitsust, aga aasta-paari pärast võivad just nemad selle muutjad olla. Teha ühesõnaga seda, mida Reform nendega paaril korral varem on teinud.

Ansipi jaoks on aga Strandberg paras pähkel. Ambitsioonikas uustulnuk, vähema, kui keskkonnaministri ja majandusministri kohaga vaevalt lepib. Aga kogenud erakonnad teavad isegi, mis imemaa nende ministeeriumide ukse taga laiub. Seega vaevalt. Iseasi on ka see, kuidas mahuks koalitsioon kokku teemal tuumajaam tuleb ja ei tule kah. Reformierakond ja Rohelised on sel teemal kõige selgemalt vastandunud. Viimastele võib selles järgiandmine tähendada aga idenditeedi kadu juba enne, kui see tekkidagi saab.

Ja nii jääbki veel palju variante...:), mis eeldavad ilmselt kaamerate ees pikka rasketest läbirääkimistest ähkimist ja vaevaigi pühkimist. Ja lõpptulemusena nii mõnegi olulise omavalitsuse võimupositsioonide korrektsiooni. Mine tea, millega see kõik lõpeb. Eks ole.

Põnev oleks ju ka mängida mõttega, et Reformierakond hakkab pidama vähemusvalitsust. Oleks midagi tõeliselt uut ja värsket. Sellisel kujul vähemalt.
Ise võtan pisut aega, et puhata ja mängida ka...

Ühe asja tõestasin ma aga tänase kirjatükiga ära: valimised said küll läbi, aga see blogi elab edasi!

Tehtud!


Ikka Teie Evelyn

213 comments:

1 – 200 of 213   Newer›   Newest»
Wikmanipoisilik džentelmen said...

Evelyn, ma küsin täiesti tõsiselt, milles peitub Keit Pentuse fenomen?

Kunagi ütles Kaur Kender Sinu kohta "seelikuga suu." No ma ei tea, kas nii on ilus, eks, aga mille pärast Pentus 14 korda rohkem hääli sai?

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Pentus ju KA ei laulnud üheski reklaamis.

Jubejuss said...

Mina jälle avaldan tunnustust, et sa selle postitusega tegid selgeks, et see blogi elab edasi ja võid nüüd lõpetada.
Kui aus olla, on see blogi ilma sinuta ka täitsa hästi eland. Ja ma mõtlen seda nagu tunnustusena

Rein Kuresoo said...

Pentuse edu võib vabalt tulla sellest, et Pentus kõlab umbes nagu Pentium - ja sellele kaubamärgile tegid arvutid juba aastatid tagasi kõlvatut reklaami. Ma arvan Evelyn, et Sa võid nüüd selle peeglikese seina pealt, mis ütleb, et Pentuse Keit tuhat korda ilusam veel, kappi panna. Keit Pentuse peegel ütleb muide, et hoopis Liina Tõnisson on kordades kaunim kui tema.

Jubejuss said...

Nende valimiste põhiküsimus ongi, et rohelised juba ära valiksid, et kas nad on vasak või parempoolsed, muidu ei saa üldse tööd teha, koguaeg valva, et keegi su toolile ei istuks. Pärast seisa püsti nagu vana tola ja Lenk arvab jälle, et peab hümni laulma

Jubejuss said...

Kuid selle valiku juures peaksite teie kui vanad olijad neid ikka juhendama ka. Kõige hullem mis olla võib, et kui nad hullikesed valivad vasakpoolse ja siis hakkavadki autodega vastassuunas tööle sõitma. Eriti hull on see sellepärast, et rohelised ju peale jalgratta muud sõiduvahendit ei tunnista, aga jalgratas on oma kitsa ehituse tõttu hullult terav tapariist. Mina teeksin ettepaneku uusi riigikoguliikmeid üldse värske riigiraudteega tööle vedama.

Arkadi Zuk said...

esmalt tuleb kõik värskelt valitud viia majandusministeeriumi erskusioonile. Siis näevad ka kuidas elu käib. Ma korra olen edgari valimisreklaamis nende rahakeldrit näinud.

Rein Kuresoo said...

Minu teada said rohelised teada, et Rootsi riik ikka ei taha nende Hiiu madalal toodetud elektri abil oma tammide taha vett pumbata ja otsustasid, et selle elektri abil tuleb hoopis jääd toota. Jääst saab mõistagi teha lennukikandjaid, mida läheb Pärsia lahes hädasti vaja. Rohelised kalduvad paremale.

Jubejuss said...

Mis on aga selge, et riigikogujate koormus kasvab nüüd kordades. Kui vanasti pidi saalist ainult tolmu pühkima ning selle mure nüüd Imre Sooäär ära lahendas, siis nüüd peab vahekäikudes kõplama hakkama, sest teadupärast kasvab Strandbergi jalajälgedes muru.
Samas annab see võimaluse taastada TPL.

Rein Kuresoo said...

Aga samas - kui palju uusi võimalusi. Kui varem käisid Lääne riigijuhid Eestis õppimas neid E-valitsuse asju, siis edaspidi saavad nad Šnelli tiigil näha, kui jõudsalt kasvab hundinui riigikoguja sital. Ansip peaks samuti võtma rohelise imidži - kandma rohelist orhideedega särki, kandma õlal rääkivat papagoid, katma ühe silma lapiga, torkama kõrva kõrvarõnga ja pähe mereröövlirätiku.

Jubejuss said...

Kui mina riigikoguja oleks siis ma veel lisaks istutaksin pinginaabri tagumikku sibula ja hakkaksin Kalevile Livikot eelistama. Uskuge, et vaatamata kesknoortele alkoholi vaenamisele saab selle abil üüratus koguses erinevat huumorit.

Jubejuss said...

Evelyn! Aja Ets üles! Kell on juba 16.00 aga tema blogis laamendavad ainult kesknoored. Tahaks ikka ka pärast valimisi, mingist heinateost hundisilmal või põdra häältest kuulda.

Jubejuss said...

Mihkelsi kohta ma ei nõuagi midagi, on selge, et mees põrutas pärast valimispidu vales suunas ja ei jõua enne järgmist esmaspäeva tagasi.
Muide ma veel tahtsin küsida, et kui te selle trammi riigile tagasi tõite, et mismoodi see Reiljan seal Jõgeval selle alla jäi? Kas see oli kohe plaanis? Või oli siiski tegemist õnneliku juhusega?

Jubejuss said...

Käivad jutud, et Sakala keskuse asemel tuleb uus Sony Gaystation? Kas on faktidea paremini varustatud kodanikke?

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Õhtu on hommikust targem. Ma siin ikka mõtlen, et Evelyn pani oma häältega poolele valitsusele ära. Sõerd ja Palmaru said kahe peale vähem hääli kui Evelyn.

Evelyn, kas Sa plaanid kunagi meie küsimustele vastata ka või vaikid nagu siis, kui teised lipu all laulsid. Näed, hääli ei tulnud ju selle tulemusena üldse ja kui Sa meiega siin ka ei suhtle, siis võib ilgelt jamaks minna. Noh, see poleks ju enam demokraatia. Ja kes siis Estonia teemale kaasa elaks.

Ahjaa, kaugel Sa selle uurimisega oled. Käisid juba all ära või saatsid svenssonid märga tööd tegema? Svenssonid õppisid märgamist Mihkels, Kalle Mihkelsi juures ju. Ma loodan, et Sa taod oma rauda ikka edasi ja katsu enne järgmisi valimis mõni ilus loll mees enda kõrvale leida. Loll mees kaunistab Sinusugust naist ja sellise üle on ju hea domineerida ka. Keegi peab ju kodu koristama ja SEE EI SAA OLLA SINA!

Wikmanipoisilik džentelmen said...

A, jajaa, mulle nüüd meenus, kuidas Sa ühes Foorumi saates ütlesid, et eesti mehed on kõik joodikud. Seetõttu pead Sa vist lätlasega väljas hakkama käima. Vaata ainult, et ta suud lahti ei tee. Kui sealt saldejumps üle huulte lipsas, on Sinu lips ka läbi. See on ju riigireetmine. Siis olete Repsiga nagu õed Tihedad, kes võidavad Jeepe, aga elavad elu lõpuni häbis!

Rein Kuresoo said...

Российские политики, такие как министр транспорта Игорь Левитин, председатель Счетной палаты РФ Сергей Степашин, председатель Государственной думы РФ Борис Грызлов, должны в полной мере разделить ответственность проигрыша Центристской партии на парламентских выборах в Эстонии, так сегодня, 5 марта, прокомментировал ИА REGNUM итоги выборов в парламент Эстонии эксперт по проблемам регионального развития на постсоветском пространстве Сергей Артеменко.

Unknown said...

väike vihje:

poliitkretiin, skulptor, kostrueerija, lendur.

mitte poliitkretinist, skulpurist, konstruktor ja lennudaja.

edu on väikestes asjades. väikeste asjade mittetegemine ei jäta tõsiseltvõtavat muljet .. tõsiseltvõetavad kandidaadid saavad valimistel palju hääli ...

vaata, mis on need väikesed asjad, mis sul sel korral tegemata jäid, tee need järgmine kord korralikult ära ja hea tulemus on garanteeritud.

Arkadi Zuk said...

Teil on nüüd mitu probleemi vaja lahendada..

Kuidas hoida ära seda, et võsapets ETV direktori, no või vähemalt diktori, koha saamise ahvatluses irl-i üle ei hüppaks.

Ja mis saab siin nüüd saab Edgarist, kas ta peab minema ise Tallinna linnavalitsussse seda wismari-elmarit kantseldama?

Rikkam riik- parem Falck

Arkadi Zuk said...

Aga Evelyn. Ära muretse. Isegi, kui erakonnakaaslased ei taha enam diskole kutsuda, kuna nii vähe hääli ära tõid, siis tea, et minu majapidamisse on alati tore kaabuga tüdruk oodatud, kes meega kana oskab küpsetada... või oli see nüüd munadega mesilane mida sa tegid..

Anonymous said...

Evelyn,

ma ei tea, kas Sul mu blogi lugeda on aega olnud, aga täna panin kokku väikese ülevaate seniilmunust meie ingliskeelses pressis
(http://parisomakodu.blogspot.com/2007/03/eesti-parlamendivalimised-hiina-meedias.html)

oled tubli, Sa saad hakkama. see on Riigikogus (ja mitte ainult) oluline.

LM

Jubejuss said...

Samas ei ole 500 häält üleüldse mingi maailma lõpp. 500 häälega on võimalik täitsa edukalt kandideerida isegi uue Sakala pressiesindajaks. Sai Peeter kasu kui erakonda astus, andku nüüd vastu ka midagi. Sul on veel see hea eelis asja juures, et ei pea hakkama meeshomoks. Mitte et minul homode vastu midagi oleks, ma lihtsalt armastan teistsuguseid mehi. No vaadake ise seda linnarit.

Jubejuss said...

Lisaks oleks tore kui keegi teist teataks Edgarile sinna maale, kes valimised võitis. Ta blogi viimane küsimus on, et kes valimised võidab? Vähemalt minu teada on nüüd tulemused avaldatud. Teisalt, mine sa tea eksole.

Jubejuss said...

Hea küll, kuki-muki ja tirilimopisti või midagi! Lähen viin nüüd härra Olevile palgasappa suppi ja võileibu. Juua ei vii, aga panen supi sisse rohkem soola.
Ei tea kas Reiljan nüüd kaebab kedagi kohtusse ka? Näiteks oma venna?

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Vaadates seda punast päist Evelyni blogis, meenub mulle, et Kingsepa Sirje astub Vasakpartei esimehe kohalt tagasi.

Ma siin poistekoori noortega arutasin ja leidsime, et Sepa Evelyn võiks Vasakpartei esimeheks kandideerida küll. Parajalt punane ja noh, saaks ju Edgarile suti ära teha, kuna viimane ei võtnud ju Evelyni laulma ja ei andnud kampaaniaks ka üldse raha.

Ma siin mõtlen, et Kingsepp ja Sepp on sarnased nimed ka. Seetõttu võtaks Vasakpartei liikmed Su ruttu omaks.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Jubejuss, vii ikka üks miniatuurviski ka Olevile. Jabur lugu selle Taburiga, kui ta isegi pisut külmarohtu ei saa ju!

Jubejuss said...

Ma teen nii, et ma päris miniatuurviskit ei vii, sest mulle meeldib ikka liitrine, aga ma näitan talle seda kaugelt, siis on ka nagu mini.

Olav Tabur said...

...niiiiii igav on jussidel...
et ei olegi enam , kellega "rinda pista". Ehk sõber Kaur aitab ?

(Tõnis) said...

Kas nende idiootsete bobikute, jubejusside ja arkadi zukide kommentaare mingi elektroonilise tsensuuriga vältida ei ole võimalik? Igatahes ma siiralt loodan, et ei Sina ega Edgar Savisaar nende ajupestud "naljameeste" iba tõsiselt ei võta. Patoloogiliselt Keskerakonda vihkav netikommentaator on nii pagana levinud ning täiesti masendav inimtüüp.

Mina soovin Teile igatahes õnne kena valimistulemuse eest ning edu Riigikogus ja varem või hiljem ka valitsuses.

Olav Tabur said...

Tegelikult, PALJU ÕNNE EVELYN`ile taasvalituks saamise puhul ja Jõudu naispoliitikuna meestest jätkuvalt üle olemises.

Jubejuss said...

Kesse Kaur on?

Jubejuss said...

Aga muidu ma arvan, et neid kommentaatoreid sab niimoodi vältida, et peab silmade ja ekraani vahele kammi panema. Siis nagu piid varjavad rumalad kommentaarid ära. Ma ise teen küll nii, sest hakata monitorist neid kohti peitliga välja lööma oleks liiga kulukas.

Jubejuss said...

Poes tegelt müüakse ka neid filtreid majapidamise osakonnas, aga meil muidugi maal üks mees meisterdas selle ise pesulauast. Noh ta lihvis need laineharjad maha ja siis nende asemele jäid pilud ja see on nagu nii et saabki kohe ekraani külge siduda. See on nagu hea, et võib pornulehel kah käia nii et lapsed ei näe.

Olav Tabur said...

Tõnise ettepanekut toetan täiesti, igal soliidsel suhtluskanalil on funktsioon, kus saab soovimatuid ja haigeid "tulnukaid" vältida = näiteks "BAN USER".
Mööduka tiheduse korral oleksid sellised kommentaarid veel talutavad, inimesi on ju igasuguseid, kuid need nimetatud kolm jubedust segavad minuarust normaalset arvamust väljendada. Saan aru küll, et nad (tema kolme nime all) on mingi vastuargumendi (küll tülikas), kuid siiski jätkuvalt palgal- ruupor, ehk nüüd pole seda ka arvestatava arvamusena "läbi kammi" enam vaja, valimised on ju läbi.
Või on nende inimeste isiklik elu tõesti nii vähe väärt, et seda aega raisata teiste mõnitamisele ja totaalsele mõttetusele, mis parema puudumisel madaldub solvangutele.
Tugeva poliitikuna saate edaspidi näidata, kas nad on sõbrad, või ei ole. Tehniliselt mina küll keelaks näiteks laevahukku kommenteerima sellised jubedused

Jubejuss said...

Ma keelaks lisaks ka blogis laulmise ning eriti häirib kui keegi avalikus kohas sporti teeb

Olav Tabur said...

kui lugeda, siis selle blogi pealkiri on :"Evelyn Sepa SISERING".Kujutan ette, et kuigi avalik, on igal asjal taluvuspiir. Sporti tehakse staadionil, lauldakse selleks sobilikus kohas, mitte igal pool.
Tulevik näitab, kas olete soovitud sellesse puhtasse kaevu oma solki jätkuvalt valama

Jubejuss said...

Aga kus neid blogide pealkirju üldse lugeda saab? Siis teaks ise ka, et kus midagi teha võib. Eile alles näiteks läksin õue ämbrit tühjendama, vaatasin omaarust et mingi ilus loodus ja et kedagi ei paista ja valasin tühjaks ja nigu naksti kohe mingi mutt platsis ja kraaksumas, et teeb trahvi, teeb trahvi. No pand siis silt või midagi välja, no kust mina pean kõike teadma?

lo said...

Olav ja Tõnis, hei, leian, et siiski ei. Need teid ärritavad kommentaarid vastavad täiesti kenasti sissekannete stiilile. On vaid leidlikumad ja üldjuhul palju paremas eesti keeles. Siinsetes sissekannetes pole ju midagi sisulist, mida arutada. Ei meenu ka juhtumit, kus Keskerakonnalt mingi asjaliku vastuse kätte saaks, ikka läheb mingiks kiunumiseks või eneseimetlemiseks lahti. Võrrelge erinevate Eesti poliitikute blogide ülesehitusi ja näete. Eriti jõhker näide on muidugi Kalle Mihkels, soovitan soojalt kiigata. Asjaliku blogi näitena tooks ära Marko Mihkelsoni oma. Perekonnanimi on nagu natuke sarnane isegi, eksole, aga see on ka kõik.

Jubejuss said...

Kuigi mina arvan,et sisering tähndab seda, et erinevalt teistest sportlastest jookseb Evelyn sisemisel rajal ja saab seetõttu parema aja.

Olav Tabur said...

hea "lo". Ka minul on Gruusias sõpru, kes Teist midagi ei tea, kuulume lihtaslt erineva mõtlemisega maailmadesse. Niipalju siis haavatavusest , et juss võttis veel uue nime, mis näitabki, et häbitunne on olemas, kuid nagu iga lollusega, on ahvatlus harjumusega edasi minna, tugevam. Usun, et olete haritud inimesed, kuid kurjad ja greenis

Jubejuss said...

Mõtlesin jah, et Olav sobib mulle kuidagi paremini.

lo said...

möh?

Jubejuss said...

Mul tekkis esmalt sama reaktsioon, aga noh, Olav teab neid asju paremini

Olav Tabur said...

miks mind peaksid nn. blogid huvitama, kui sellised. Mind huvitavad inimesed, kes tegelevad ka poliitikas millegi asjalikuga, minu arust on selliseks poliitikuks Evelyn Sepp. Kui mõni teine mulle ei meeldi, ei lähe ma teda ründama, rääkimata ebaviisakatest totaal-lollustest võõras keskkonnas. Kui teile (Teile) mingi erakond ei meeldi, tegelge selle ENDA OMAGA, mis peale läheb. Küllap väärt asja ka märgatakse. Siin jääte lihtsalt anonüümseks (peale tööandja) ja tahtmatult tulebki : "Mõh..."

Jubejuss said...

Õige!

Olav Tabur said...

muidugi ajad Sa juss ka naerma, see omadus on Sul hea, kuid püüa poole vähem, ja sõbralikumalt mõnikord : kui kipitab, kratsi mõnd teist kohta tugevamini

Olav Tabur said...

pealegi lõppeb Sul tööpäev ja nii entusiast Sa ehk ka pole, et vabast ajast jama ajad, muidugi, kui sel puhul peale ei maksta, jätad pere naise hooleks ja AINA KIRJUTAD T E M A H E A K S.
Raha ei haise ei Keskerakonnas ega ka Sinul. Head õhtut ja meeldivaid unenägusid uutex ideedex

Rein Kuresoo said...

See muide ei ole õige, Olavi, et raha ei haise. Kogu papi, mis näiteks mina siin oma tagasihoidliku panusega olen teeninud, annetasin koerte varjupaigale. Aga neil, sindritel, on ju terav nina - kohe saavad aru kelle käest see tuleb ja selle raha eest ostetud vorsti ei võta nad suu sissegi. Aga mis puutub sellese,et kes on kuri ja greenis siis minu arust on see Eesti Olümpiakomitee.

Olav Tabur said...

Olümpiakomitee asju ma ei jaga, kui seda juhib Mart Siimann, siis on tegemist lõbusalt naeratava diplomaadiga.
Koertega raha pole jaganud, kuid nad võivad ära tunda küll, mis vorsti pakkuja südant vaevab.
Raha üldjuhul siiski ei haise ja temast on puudus olnud nii Onassisele tema hiilgeaegadel, kui ka Eesti koera-varjupaikadele praegu. Üks teravmeelne Soome ärimees Pärnust märkis, et Eestis on vaid lehmad täpselt arvel, koerad ja inimesed vajavad veel täpsustamist.

lo said...

Vaata, Olav, mind jälle ei huvita poliitikud kui sellised. Mind huvitavad inimesed, kes tegelevad ka blogides millegi asjalikuga, minu arust on selliseks inimeseks jubejuss. Miks, seda ma üritasin ka eelnevalt selgitada. Arvasin, et olete Tõnisega hädas või nii. Aga juss on Su vend, ta seletab Sulle asja ära, kui mu selgitusest väheks jäi.
Kuula teda tähelepanelikult.

Jubejuss said...

Käisin köögis, kustutasin tule ja koukisin taskust kulund kahe kroonise ning nuusutasin. Algul tundus et haiseb küll. Nuusutasin igaks juhuks veel. Ikka haises.
Mõtlesin et raha ikka haiseb koledalt. Mõtisklesin veel igast asju, aga siis kraaksus naine tagant toast, et ma prügikasti välja viiks, et haiseb jõledalt. Ehmatasin.

Jubejuss said...

Tegelt olen mina lihtsalt peegel.

Jubejuss said...

Käisin just õues, kus tegime naabrimehega suitsu. Vaatasime rongi möödumist ja rääkisime tühjast-tähjast. Kaugemal nägime, et mingi noortekamp peksis just parasjagu ühte vanainimest poolsegaseks. Kui noored lahkusid jäigi vanainimene lebama. "Elu on ikka hukkas" võtsin ma kogu nähtu lühidalt kokku.
Kuid mõne aja pärast ajas vanainimene ennast ikkagi püsti ja kepsutas rõõmsalt minema.
"See on Evelyn Sepa blogi, mis elab edasi!" tunnistas naabrimees tähtsalt ja kustutas koni oma koerale ota ette, kuna oli valind rohelisi ja ei tat midagi reostada.
Läksime andsime end politseile.
Noh niisama, puhtad linad ja...

Arkadi Zuk said...

Ma kogun uutex ideedex ka raha.

Tead kui kallis on tänapäeval mõnda väärt mõtet hankida. Kasvõi Olari näitel on seda kenasti näha.

Aga tegelikult tahtsin ma hoopis küsida, kas Sa Evelyn ise ei taha mu palka välja maksta? Sirje näed pani seelikusaba vöövahele.

Mina olen keegel.

Arkadi Zuk said...

Huvitav kuidas riigikogus see istekohtade jagamine käib? Kas need kes 0,1 mandaadiga sisse said peavad taburetil istuma või?

Arkadi Zuk said...

mul tuli üks tore laul eesti meelde

Tõnn on tore mees
priimägi ja rebane ka
aga sults on ka inimene.
kuigi haige vist.

Vahi kui imelikud ilma riimideta laulud on tehtud. Viisi ma ka ei tea.

Imelik on see ilmaelu, kord nokk kinni, kord kõht lahti.

Ise ka imestan, et mis sel kommentaaril pededega pistmist peaks olema.

peaks miski elektroonilise tsensuuri kehtestama.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Ma käisin just Evelyniga väljas. Ta ütles, et kui Olav ei käiks pidevalt virisemas, võiks kommenteerijatega rahule jääda. Tema kirjutab artikli ja meie analüüsime.

Kusjuures peale kahte pokaali valget veini läks Evelyn täiesti pööraseks. Nimelt, ta tahtis minu blogisse kirjutama hakata. Hull naine! Vähe sellest, et Ta Savisaare blogisse kirjutab, tahab veel minu omas ka blogida. Kus see kõlbab nüüd's.

Eile käisin loomaaias. Vaatasin araabia mestkitse ja mõtlesin, et küll neil on hea. Talv läbi passib väljas. Kui peeru laseb, ei tunne seda peale külastajate keegi. Mõnusalt ülbe külaliste üle irvamine sellise soku poolt. Araabias on tublid kitsed!

Jubejuss, nägid mis juhtus, kui Sa liitrise viskiga Olavi lähedale läksid. Kohe jooksis Sulle järgi siia blogisse. Ma arvan, et see miniatuurpudel oleks ta sinna jätnud. Noh, sinna kus ta oli.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

/ban user "Olav Tabur" 10years


Ma testin, kas siin ban töötab. Kui Olavit rohkem siia ei tule, siis toimib.

Arkadi Zuk said...

hakkasin mõtlema, et täitsa p... kuidas me tõnisega homofoobe vihkame.

Ei tea kas saaks midagi ette võtta? Ükskord, kui tundsin, et vihkan hirmsamal kombel kalapulkasid, siis sain sellest klistiiriga üle.

Kalapulkadel oli asjast muidugi täitsa oma arvamus.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Kusjuures ma pole kordagi siin blogikommentaaris Keskerakonda vihanud. Evelyni ma suisa armastan. Ta on nii siiras, samas nii totu ka. Selline armas noh.

Edgarit ma küll ei armasta. Ta on nii vana ja kole, kes sellist tahab. Ega vilja kohvi ka keegi ei taha. seepärast nad ongi nii..noh...ühes. Üks nimi nagu. Vilja kohvi on halb ja savisaar on vana ja nässus.

Praegu siin joon domestost ja tunnen, kuidas miski kõditaks nagu kõhus. Keegi tark mees ütles, et kui Sa armunud oled, siis on nagu ngu kõdi kõhus või nii. Huvitav, kas ma olengi siis armunud?

Siinkohal tervitaks Tauno Kangrot ja sooviks Evelynist skulptuuri Emajõkke! Tehtud!

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Miks on Evelyn tegijam kui Kalevipoeg?



Kalevipoja blogil pole ühtegi kommentaari!

Arkadi Zuk said...

Ega me miskid lollakad pole, et keskerakonda vihkame. Või noh, hea küll olen lollakas, aga ei vihka.

Me räägime ju ometi erakonnast, kes tõi meile raudtee tagasi. Kui hästi läheb siis toob ka ostukaardid.

Mis vihast siin juttu saab olla. Siiras austus ja harras imetlus avatud ja kauget perspektiivi nägeva erakonna suhtes on ainukesed asjakohased tunded.

Mõnikord on nii, et radiridirii.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Ma tunnen, et ma olen Kesknädala igati ära teeninud. Keskööl käin ja kommenteerin. Olav ammu magab oma naise ja kuueteist lapse keskel. Oleks minul ka nii palju lapsi ja armastust, ma jätaks kohe kommimise. Aga no ma olen nii halb inimene, kes mind tahab.

olav, mis on sinu edu saladus?

Arkadi Zuk said...

Kalevipojal pole isegi Tallinna teenetemärki. Samas võiks Tauno ikagi mõelda, et teeb kujule kommentaaritahvli ka külge, siis jätkub riigihanget kauemaks.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Nüüd ma tean, kes Arkadi on!


Arkadi on see Ott Lumi, kellel on värsked ideed...jajaa, ma tean nüüd küll. Kohe näha, et nutti on. See kommentaaritahvel võiks olla selline, kust saaks igasugused tülikad tegelased bannida. Selle abiga kestaks riigihange järgmise sajandini välja.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Jama on muidugi vanalinnaga, sest seal pole nii palju kortereid, et iga aasta Kangrole neid jagada. Vanalinna peaks mõnekümne aasta pärast nimetama ümber Kangrolinnaks. Siis võiks teha riigihanke igale majale krutsifiksi sepistamiseks. Oi, kus siis sepa käed oleks tööd täis. Ilus oleks vaadata kohe.

Arkadi Zuk said...

Kui nüüd IRL ja reformi läbirääkimised ünnestuvad ja nad Saaremaa silda hakkavad ehitama, peab Ratas Leedolt ta praamid ära ostma. Mitu neid oligi? Tea kas mahuvadki kõik kalevipoja kuju kaenlasse.

Ma olen ott jah.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

MMinu arust pani Keskerkond valimiskampaaniat tehes kõvasti rappa laulja valimisega. Padar on ju noor inimene. Aga vanemale generatsioonile oleks Voldemar Kuslap palju paremini peale läinud!

Minu arust võiks järgmistel valimistel Evelyn erakonnalt revanši võtta ja terve reklaami vältel üksi laulda.

Ma hakkasin praegu ette kujutama, kuidas Evelyn laulab meelal häälel "Ei joo, ei joo, Keskerakond ei joo!"

Jubejuss said...

Mina arvan, et kui keskerakond ostab Leedolt praamid ära siis tuleb selline muhu ja mandri sild, kus hakkavad Rataslaevad sõitma ja asi korras.
Aga selle elektroonilise netikommentaatorite osas peaks keegi pöörduma reformierakonna poole, neil oli seal kunagi selline asi nagu valve kirsipuu, vat selle võiks siia valvesse istutada

Jubejuss said...

Ohhoo! Telekast hakkasid Maarja Liis Ilus ja Koit Pikaro laulma - ei tea kas jälle käivad vä? Valimistel on mõju ka kõige väiksemale ussikesele - nägin eile balti jaamas kohvri ja vihmavarjuga vaskussi.

Jubejuss said...

Tere armsad lugejad!
Täna ma tahaks rääkida teile blogidest.
Nimelt viimasel ajal on hästi paljude noorte seas väga populaarseks läind selline asi nagu blogi.
Kuid ärge ehmatage - keerulise välismaa nime taga peitub tegelikult lihtne eestimaine asi.
Nimelt blogi on tegelikult lihtsalt selline nagu kõrts.
See on siis nii, et nagu blogiomanik on nagu kõrtsmik ja tema sissekanne on nagu see mustale tahvlile leti ääres kirjutatud menüü. Ja kommentaatorid on nigu kunded, kes siis joovad õlut ja lobisevad rõõmsalt - kes laulab, kes räägib nilbeid anekdoote.
Nagu kõrtsiski kõrtsmik ei sõima külastajaid, et kurat, kas teil pole muud teha kui siin jõlkuda nii ka siin.
Lihtsalt põhi erinevus on selles, et siin pole millegipärast eraldi suitsetajate sektsioone

Jubejuss said...

Tähendab ma tahtsin seda öelda Olav, et sellepärast me peame koos selle tossu sees istuma. Kui võetakse üleüldine suitsetamise keeld vastu siis muutub, usu mind.

Jubejuss said...

Kui ma võrdlen Edgari ja Evelyni blooge, siis viimane on nagu hubane kodupubi, aga Edgari oma nagu kiirsöökla. Aga no Mihkelsi oma on üldse nagu piimasaal.

Jubejuss said...

Hitler alustas ka ju omal ajal just kõrtsidest oma kaaskonna kasvatamist, selle võimaluse magas Edgar seekord maha. Vanasti kui hitler veel mehetegusi tegi siis tekkisid need tsensorid ise kõrtsidesse ja viskasid niisama lobisejad välja. Asi ongi nagu kuidagi laiali valguv - Evelyni blogis on tsensorid, Edgari blogis on füürer ja Mihkelsil on Baieri kukepüksid. Kui see kõik ühendada - selles peituks jõud! Mihkels on mustamäel vanemate daamide seas hinnas ka kui sekspomm, aga seda vist ei saa liikumises kasutada vist

Jubejuss said...

Pagan!
Käisin praegu oma parteid registreerimas, mida pärast hea oleks aasida ja teate mida need kurjad eided seal letitaga ütlesid?!
Et Selline partei nagu Keskerakond on eestis juba olemas!
No niimoodi ei saa ju!

Rein Kuresoo said...

Aga kõrtsi on ju alati teretulnud mõni miilitsamees onu Stjopa, kes on õppinud Punaarmee Riia luurekoolis terikese saksa keelt ja taburetiga tapmist. Muide, Olav, kas Sul rates kasutaja on? Seal võiks teinekord kokku saada, kui see kõrts kinni pannakse.

Rein Kuresoo said...

Aga ega nii kuri ikka ei maksa olla ka. Igal asjal on alati positiivne pool. Mina näiteks töötan siin üksnes kaheksandiku kohaga, aga pean ütlema, et perevägivallale ei jää enam kröömikestki aega.

Jubejuss said...

Evelyn kuule, räägi sellest raudtee tagasitoomise asjast.
Tänane ajaleht kirjutab, et eesti raudtee jätkab sama investeerimisplaaniga, mille pärast ta erakätest tagasi toodi?
Kas tõesti Laari Mart jooksis metstakil jalgevahelt läbi nii et viimane läks sõlme ja nüüd kogu hea raudtee plaan metsas?

Rein said...

Kui lugeda neid keskerakondlaste blogisid, siis kisub tuju ikka kehvaks küll.
Aga siis tuleb suunduda kommentaare lugema ning bobik, jubejess ja arkadi zuk teevad meele jälle rõõmsaks :)

Anonymous said...

kõrtsis sektsioonid suitsetajatele ja mittesuitsetajatele
on sama mis ujula basseinis rajad kusejatele ja mittekusejatele

Rein Kuresoo said...

Muideks - kui valimised oleks järgmisel nädalavahetusel,siis võidaks kindlasti see erakond, kes lubanuks koerasita ära kaotada.

Jubejuss said...

Nii, kuna valimised on läbi, teeksin ma ettepaneku see bloog nüüd raamatuna välja anda. Noh postitused kuidagi lühendatult kuna need on igavad, kuid komentaariumi osa terviklikult. Saadud raha võiks anda härra Olavile, et ta oma blogisse saaks mõne jutu kirjutada.
Ühtlasi algatan ideekonkursi pealkirja ja esikaane pildi kohta.
Minu kandidaadid esikaane pildil oleks seelikuga Heigar Lenk ja pealkiri võiks olla "Mingid võistlused!" või "Kuidas joosta verd!"

Jubejuss said...

Tegelt võiks pealkiri olla ka; "Rehaga laupäevakule?! Kas sa lollakas oled vä?"

Wikmanipoisilik džentelmen said...

"Sisering ja mõned need lollakad, kes ringiga jooksevad"

"Sisering ja need professionaalid, kes jooksevad välisringil (kommentaatorid noh)"

Tundub, et pastakast ikka ei ime seda välja. Läksin just kitariikeelt imema. Ma tulen veel tagasi...

Olav Tabur said...

ÕNNE NAISJUSSIDELE !!!
Olete olnud tublid, ma olengi KEELATUD ja teil vabad käed kasvõi krokodillikeeled ette võtta.
Loodan, et kunagi saate ka täiskasvanuteks, mina seda pole ainuüksi seepärast, et teile aega viitsin. Piinlik on ja häbi ka...

Jubejuss said...

Ära põe Olev! Ole selline nagu oled - tänapäeval võib olla laps küll. Sellel on ka need eelised, et tõesti on nüüdsel ajal väga palju erinevaid arvutimänge, millest me omal ajal unistadagi ei osand

Jubejuss said...

Ja siis Olav, kui oled oma suured häbipisarad pühkind annan ka sulle kui heale poisile ülesande: täna arvas keskerakond, et nad on nõus oma palgarehvormist, mis muide oli väidetavalt nende valimiste põhiteema ja majandusarengu alus, võimu nimel loobuma. Astmelisest tulumaksust loobusid nad võimu nimel juba eelmine kord.
Ja siit siis küsimused:
a) Mis võiks olla keskerakonna mõte?
b) Kas meil on tegemist reklaamimüügi erakonnaga?

Jubejuss said...

Pakun vastuse variante:
* Keskerakond on korterisahkerdamiserakond
* Keskerakond on Kruuda ja Sõõruma ärierakond
* Keskerakond on suvilaostu erakond
* Keskerakond on Savisaarele ja ta pereliikmetele tööpakkumise erakond
* Keskerakond on isiklikule rahakotile kasulike välismaalastele kodakondsuse pakkimise erakond
jne
Aga teisalt miks mitte ka inimlikum pool:
* Keskerakond on idiootidele sotsiaalsete garantiide pakkumise erakond (või teab keegi mingeid sisukaid sõnavõtte kohatäite keskerakondlaste suust st jätame siis nimekirjast välja Suurhärra enda, mööndustega Evelyni, Sepiku, Vitsuri ja Oviiri)

Rein Kuresoo said...

Olav, eks meil kõigil on sinu pärast häbi. No võta nüüd selline lause:
Saan aru küll, et nad (tema kolme nime all) on mingi vastuargumendi (küll tülikas), kuid siiski jätkuvalt palgal- ruupor, ehk nüüd pole seda ka arvestatava arvamusena "läbi kammi" enam vaja, valimised on ju läbi.
Oleksid kauem lapseks jäänud, oleks ehk kirjaoskus edasi arenenud. Või kesse tänepäev enam kirjutab greenis
Ma ei saa kohe rahulikult magadagi.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Kohe näha, et Olav on mingi matslik Eesti maamees, kes oskab ainult naist rasedaks teha, aga ilusaid sõnu kisu suust kui tangiga välja.

Mina sooviks ikka Evelynile kaunist naistepäeva ja loodan, et Tabur-et hoolitseb oma naispere eest ka.

Üks Keskerakonna valija Virumaa kandist ütles mulle valimiseelsel õhtul, et Keskerakonda on hea valida, et nendega saab äriasju ajada. Et need, kes ise sinna erakonda kuuluvad, saavad alati igasugused load ja asjad kätte ja siis tal tuli idee peale, et ta peab ikka ise ka sinna astuma. Ma arvan, et selline imidž oma valijate seas on ikka ilus küll.

ma võtaks sellise erakonna liikme ja võimupiruka juures oleva Keskerakonnaliikmete omavahelise raha ja lubadeliigutamise asja kokku ühe ilusa kodustatud võõrsõnaga - KORR(PUTS)IOON...või oli see KORRUPTSIOON?

Rein Kuresoo said...

Mina oskan küll jubejussi esimesele küsimusele vastata.
Keskerakonna mõte on Edgar.
See muidugi ei anna vastust küsimusele - mis on Edgari mõte.

Aga mina murran pead hoopis sellise asja kallal, kuidas need sinimustvalged plätakad sinna põskede peale tehti. Ma arvan, et Edgar pistis ülahuule sinise, keele musta ja alahuule valge värvi purki ja andis siis parteikaaslastele põsemusi. See muidugi ei anna vastust küsimusele - kes musitas Edgarit.

Rein Kuresoo said...

Ma väga loodan, et see ei olnud keegi Ida-Virumalt,sest seal on ikka liiha palju seda hiivpositiivsust.

Arkadi Zuk said...

Arnold Green on selline koht, kus pallid vaikselt liiguvad.

Mul on ka piinlik, et Olev viitsib. Ei ole nagu väga keskerakondlik.

Olav Tabur said...

nii väga tahaksite dialoogi, et teete rebase kombel salakavalaid väljakutseid, et keegi puu otsast kraaks teeks ja lelu alla kukuks.
Kui rumal inimene solvab, on see andestatav, kuid teie tarkus, kui see on tarkus, on psühhohuligaansus.Niipalju arvestamist siiski on, et jurist Seppikule ei julge individuaalselt "kallale minna", kuid väidad, et "kohtled" keskerakonda. Samas(Sina mitme nime all maniakk)tutvustad end, kui arvutimänge mängima harjunud umbes 30-ne aastast tüüpi. See on arusaadav, et harjunud nukke tapma, võtad ka inimesed ette.Kuid mingi taluvuse piir on igal asjal, loodan, et ka Evelynil, kellele loomulikult soovin stressivaba NAISTEPÄEVA ja parem, kui üks naine sellisesse kohta enam ei vaataks.

Jubejuss said...

Head naistepäeva ka sulle Olav!
Loodan et sa oma kolmestund isiku millaski jälle kokku suudad lapata.
Kuid alustada soovitan Minesweeperist.

Rein Kuresoo said...

Aga minul, Olav, kargas nüüd küll hing täis. Oleks ma Sinu asemel, siis ei julgeks ma küll enam õhtul hilja internetti minna.

Jubejuss said...

Minul kukkus ükskord internetis telliskivi pähe...

Jubejuss said...

Aga ükskord ma jõin internetis nii palju, et kui kaineks sain, ei leidnud enam seda monitori teist otsa, kust välja saab üles. Kolm päeva istusin internetis sellel lehel kus on paljad tädid. Muidu oleks ok olnd, aga seal oli kõik tasuline ja kõht oli tühi.

Rein Kuresoo said...

Ja mulle nüüd igatahes aitab solvangutest - mina võtan oma osa raudteest juba täna natuuras välja. Saab vähemalt naist ja lapsi sõidutada.
Aga muideks Olav - kus see jurist Seppiku blogi on?

Rein Kuresoo said...

Aga OK, teaduse huvides surun ima tunded maha. Tule räägi meile veel midagi, Olav. Minu arust seletab Sinu juhtum eredalt keskerakondlase psüühi. Räägi näiteks, kas sul oli karm, aga õiglane isa ja kas poisid narrisid sind koolis.

Arkadi Zuk said...

Minu arust räägivad härrad Olavid väga õiget juttu. Seppiku kohta ei ütle keegi midagi.

Igaks juhuks võtan kohe laiemalt ette ja ütlen südamelt ära, et minumeelest on kõik juristid veits totakad. Seppik muidugi ei ole. Tema on nunnu.

Huvitav mis härradel Olavitel selle keskerakonna vastu on? Tahavad, et suisa nimeliselt kõik liikmed läbi sarjatakse.

Soliairis oli nii, et pidi kuninga emanda peale panema. Võta nüüd kinni, kas see oli naistepäeva puhul või käibki asi nii. Mulle läks see igastahes hinge.

Jubejuss said...

Meie sooviks muidugi oli, et siia jääkski täpselt 100 kommentaari, et siis nóh nagu juubel ja saaks torti.
Aga Arkaadid rikkusid selle ära ilmselt T E M A S O O V I L!

Arkadi Zuk said...

Me tahtsime, et oleks 101 nagu riigikogus. Siis saaksid kommentaarid hääletada sõlmküsimuste üle ja ei tekiks kunagi patiseisu. Psühhoretsidivist Juss RIKKUS kõik ära muidugi.

Arkadi Zuk said...

Ma SOOVIN, et ükski kaine sellisesse kohta ei vaataks.

Jubejuss said...

Meie sooviks et kui keegi seda kohta vaatab siis saadetakse ta kohe ühte kohta

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Tundub, et see ban käsklus ei tööta siin. Tabur-et on ikka hale kumm. Nüüd siis soovib naistepäeva, kui keegi on sellekohase märkuse teinud. Tabur-eti viga ongi see, et liigutab siis, kui kästakse. Huvitav, kas Rahvaliit palkas Olavi? Keskerakonnal on ju Sults ja muud seltsidaamid, kes vajaduse korral hambaid näitavad. Ma olen Sultsi hambaid nii palju näinud, et süda läheb iga kord pahaks. Oskaks siis laulda, aga ei. Kassett 35 krooni Selveri Laadapäevadel.

Minu panus on nüüd antud. Sarjasin Sultsi nii, et kere võttis leemendama.

Jubejuss, ega see paljaste naiste tasuline portaal hea ei ole. Nad ju vahel annavad pepu peale laksu ja käsivad koera kombel haukuda ja kui süüa küsid, siis saad piitsa kohe. Ma ükskord kuulsin, kuidas naabrimees oli internetilehele kinni jäänud. Sai teine nädal aega sellist malakat, et nüüd käib öötööl ja liigub pimedas. Ikka selleks, et inimkond ei peaks nägema, milliseid arme tema keha kandma peab.

Noh, praegu ütlesin ma nii ilusasti ju. Sama kenasti ütles Tabur-et ka, kui ta rääkis rebastest, kes väljakutseid teevad. Ma kardan, et nende rebaste tõttu ongi 112 liinid umbes, raisad teevad jälle väljakutseid ja abivajav inimene isis oodaku. Pätikari, ptüi!

Rein Kuresoo said...

Minu arust on Olav üks paras meesšovinistlik siga ja Eesti häbiplekk. Just temasuguste pärast ei olegi ÜRO peakorteri vetsujärjekorras ühtegi naist. Minu arust ei tohiks küll naiste õigusi nii kitsarinnaliselt piirata, vahtigu või Arnold Rüütlit. Ja selline tuleb veel Evelynile head naistepäeva soovima - see kõlab Olavi suust nagu - head perevägivalda!

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Ükskord, kui ma siia tulin, saatis elukaaslane mind keldrisse. Ma, loll, läksingi. Kükitasin tükk aega seal. Tulin siis ühe korra tuppa tagasi ja tema juba magas. Tulin siis veel korra siia, et viskan pilgu peale.
Siis ei saatnud ta enam mind kuhugi.
Süsteem kui selline on ju olematu. Ükskord saadetakse, teine kord mitte. Mitte mingit usaldust ei teki!


Evelyn, kas meeskolleegid on viisakad nagu mina, või sellised käsutäitjad nagu Olev, et liigutavad siis, kui keegi käsib naistepäeva soovida?

Ma siin mõtlen, et ma tahaks ka suureks saades ülemuseks hakata. Jube muhe oli öelda, et soovi head naistepäeva ja Olev tuli ja sooviski. Äge noh! Järgmisena käsin kellegil kolm korda ümber oma telje joosta.

Rein Kuresoo said...

Ja muideks, Olav - see juust, mis sa nokast pillasid, kukkus minu arvutisse. Haiseb mis ta haiseb, aga vähemalt osa sinu kirjaoskamatusest varjab ära.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Olav, kuulsid! Said nüüd. Sa ära enam siia kommenteerima tule. Sa tahad teistele ainult halba!
Olav ei teagi, mis see ÜRO (Ühinenud Rongidepood on vist?

Rein Kuresoo said...

öäkk, see ei olnudki juust ja see ei tulnudki nokast!

Rein Kuresoo said...

Ptui,kurat,kogu eksplooreri sittus täis. Aga ma installisin nüüd firefoxi ja sellel on sisseehitatud infrapunane veebikaamera. Sellega saab kohe näha, mis tegelased siin siseringis reostust teevad.

Arkadi Zuk said...

Bobik. sinu esimeses kommentaaris esitatud küsimusele ei saa vastata, kuna see on valesti formuleeritud. Õige oleks küsida: Kus peitub Keit Pentuse fenomen?

Aga ärge härra Olari needmisega väga liiale ka minge. See on Jussi varikonto tegelikult.

Ma ise postitasin tükk aega Ray Leinbergi alt.

Janno Reilijan proovis postitada ükskord Ester Tuiksoo alt. Äärepealt oleks surma saanud. Siiamaani pole päris terveks saanud.

Ohtlik töö see kommenteerimine.

Selle kommentaariga tahtsin ma öelda, et see blogi pole surnud.

Rein Kuresoo said...

See võib õige olla küll, sest nagu juba Olav siin pillas, olevat üks teravmeelne Soome ärimees Pärnust märkinud, et Eestis on vaid lehmad täpselt arvel, koerad ja inimesed vajavad veel täpsustamist.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Ma formuleerin ümber: kelles peitub Keit Pentus? Kui see on teada, siis ma küsiks, kes peitub Keit Pentuses. Ja kui see on ka teada, siis ma küsin, miks ta Keit Pentus on?

Jubejuss said...

Mina tahaks hoopis teada, et kus on Pentuse Kleit?

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Keituse Pendrikul pole kleiti vist, undruk on. Vana Pentuste komme.

Arkadi Zuk said...

Pentusel on ussid.

Olav Tabur said...

teisi solvata on ju hea, aga tundub, et olete ise palju õrnemad solvuma, millest muidu räiged hinnangud. Et naistepäevaks Evelynilt sõimutule endale võtsin, pole hullu, vähemalt ma nägin, et ei ole see jutt nii mõtestatud midagi (nagu väidetavalt põhiartiklite "väärilised"). Olete omamoodi nende vägivaldsete koolipoiste järglased, kelledest Ilmar Raag just TV3-s jutustab ja filmi on teinud. et kui poisikesena pätt olnud on, võib täiskasvanuna pigem TÄISKASVANUD PÄTT oma võimaluste piires olla, antud juhul ARVUTIPÄTT sõnakasutuses.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Mina olen tegelikult pätiarvuti, sest mind pole reaalselt olemas. Minu väljundiks on Efka blogi ja sisendiks on Tabur-etsi filosoofiarünnakud.

Ma tahtsin just reboodile minna, aga enne pean Olavile bani peale panema. Seejärel teen format c ja kommin edasi. Kui see kadalipp on läbi, installin Red Hati ja lähen punamütsikesele külla.

"Küll on hea olla arvutiii,
vähemalt pole maaa
Olavi marjaaurutiii"

Olav, millega Sina elatist teenid? Keskerakonna valitsuse jooksul lastetoetuseid pole MITTE KUNAGI tõstetud, seetõttu ei ela Sa neist ju ära! Mina näiteks saan raha siin kommimise eest ju. Keegi tundmatu paneb endiselt iga kommi peale viiesajase ukse taha. Ma enne arvasin ka, et need fasistid reformarid, aga siis ma mõtlesin, et kes see hea inimene ikka olla saab - see on ju meie Aadu Must. Tema loengud olid alati toredad ja eks mu nägu sealt meele jäi.

Aitähh, Aadu!

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Muidu siin üksvahe, kui ma võrgust välja olin sipelnud ja elasin vaba elu, pani keegi tonna ukse taha.

See on vist mingi vihje, et kui ei kommi, saad tonna.

Sitt lugu oli selles, et mul on keskküte ja tonni briketiga pole mul mitte kui midagi peale hakata. KÜ esimees hoopis sõimas näo täis, et mis kuradi kurekaka see siin ukse taha sul laokil on. Nüüd ma kommingi hirmustiga päev. Jumal seda elu teab, homme pannakse kaks tonni ehk?!

Et kui teile ei meeldi mu kommimine, siis tooge parem korralik tammelauakoorem ukse taha, ma paneks põranda maha. Briketi võite kuskil täikal maha ärida näiteks.

Jubejuss said...

Olav sa oled hea inimene.
Minu meelest võiksid ka sina Evelyni blogis kommenteerimas käia?

Arkadi Zuk said...

Rahvusvahelisel naiste solidaarsuse päeval on alati olnud ju komme üksteist solvata. Juba Klaara Zetkin olevat nii käskinud. Ma ise küll toda aega ei mäleta. Mulle rääkis sellest isa (pätitustunud koolipoiss).

Teinekord tuli isaga igasuguseid glamuurseid olukordasid ette. Sel ajal oli komme, et pereisa võttis naistepäeval joomise enda peale. Nüüd on teised ajad. Piisab, kui võtad lihtsalt tule.

Ma arvan, et Härra Olev võiks JÄRGMISTEL valimistel keskerakonna poolt hääletada. Kas poleks mitte Kafkalik vingerpuss.

Rein Kuresoo said...

Minu isa on Ilmar Raagi vägivaldsed koolipoisid ja ema Lindsay Lohan ja üks vene hoor russianbrides veebilehelt. Prozac during pregnancy. Ma olen zip-fail. Natuke delikaatsust võiks ka ikka olla! Buy tramadol, rsk.

Arkadi Zuk said...

Minu onu oli vägivaldne koolibuss.

Rein Kuresoo said...

Aga kui juba jutuks läks, siis mis sa Olav arvad, kummad on mehelikumad, kas stringid või bokserid? Minu arust on nõme,kui mees istub ja tal stringi pael värvli vahelt välja paistab, bokseri äär ei tekita aga ülde õõvastust. Aga teksade alt punnitavad bokserite piirid on ka ikka suht nõmedad. Ma ise sellepärast teen nii,ert kannan stringe all ja boksereid peal. Aga siis on raseerimine hullult vajalik, stringid ei istu muidu kuidagi ju.

Jubejuss said...

Käisin äsja dushi all ja pesesin Shamtuga ajusi. Peab ütlema, et tulemus on üllatavalt positiivne, need äraarvamise mängu tobud jäid küll pika ninaga, mingid puratiinod vist. Mis aga omakorda tuletaski mulle meelde eesti rahva vanasõnaoskusteatmiku tarkused:
originaal - orikas
puratiino - purakas
Jutt käib siis nii öelda jookidest

Jubejuss said...

Aga Olav, teadmis.
Minu veebipäevikut käib ka psühhohuligaan kommenteerimas.
Kas sa oleksid nii kena ja tuleksid teda kanseldama proovima?
Noh, ega ta mind ju eriti ka ei häiri, aga ma mõtlen, et prooviks miskit nagu sotsiaalset skrementi?
Tahaks teada rohkem inimeste käitumismudelitest.

Jubejuss said...

Küll aga olen tõestanud, et see blogi elab ka pärast valimisi

Jubejuss said...

Vihma juures meeldib mulle see, et nüüd saab Jüri Ratas oma bloogis uhkusega teatada, et lumi on koristatud ja sellepärast linnarahvas keskerakonda armastabki

Jubejuss said...

Muide, kes veel pole tähele pand, siis uus valitsus on juba moodustatud. Tegemist on eestis ja vist isegi kogu maailmas esmakordse valitsemisnähtusega. Nimelt kaotatakse ära ministrid ja portfellid ja määratakse ametisse hoopis kõvemast puust tegelased.
Niisiis esialgsetel andmetel on kindlalt antud turumuti koht Savisaarele ja voorimehe koht Atonenile.
Otsustada on veel vaid kes saab lihuniku, sööklamuti, kioskööri, valvelauatädi ja pederasti kohad
Vat see on alles õige töörahva võim!

Rein Kuresoo said...

Muideks Olav, kas sa eksortsismi valdad? Sellega saaks kurjad vaimud Evelyni ja jubejussi bloogist naksti välja ajada. Rumeenias üks papp Daniel Petru hiljuti proovis seda, aga tappis ka nunna ära.

Mul endal on vahel ka kaheksa dibuuki sees ja küll on õudne, kui nad seal riigikogu kohtade pärast kisklevad ja sugu teevad. Aga ma olen aru saanud, et selline ongi demokraatia. Igal õhtul annan neile soru viina ja öösel norskavad ja peeretavad nii et ära tahab lämmatada.

Arkadi Zuk said...

Vaatasime Edgari eile erinevaid reformierakonna nimekirjasid läbi. Ussidega liikmete nimekirjas oli kindlalt Pentus sees, rääkigu mida ta tahab. Ligi seal ei olnud, nii et tema istub kindlalt.
Siit ka vastus küsimusele mika Pentus sai 14X rohkem hääli, kui Evelyn.

Rein Kuresoo said...

Ja ega demokraatia ei meeldi ju tegelikult kellelegi. Aga kui ükskord tahtsime putši teha ja vali korra kehtima panna, siis ka üks Olavi sugune vend pistis hädaldama, et tema küll ei soovita ühelgi naisel seda putši vaadata. Ja no mida putši sa teed, kui naised ei vaata.

Jubejuss said...

Soovikski nüüd täpsemat infot Mika Pentuse kohta.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Valvekommarid ei maga! Ma pidasin siin neid sepikuid ja muid riigikogu esimeestest kolhoosiesimehi silmas.

Siiski peaks mainima, et:

Pentagonis peitus Pentuse Pentium, milles leidus Pentuse Pentagoni Pentiumis peenetundeline pentsik peni, peenike pendel Pentuse ees pendeldamas keset Pentagoni Pentuse Pentiumit.

Kui keegi aru ei saanud, siis mina ka mitte.

Kusjuures ma endiselt magan, aga juba kommin siin. Jõle mugav on. See on nagu, et Kuperjanov ei tulnud ka hobuse otsast maha kui häda tarvis teha oli. Mina muidugi Mihkelsi voodimärgajate klubisse ei kuulu, ma olen see vaikne vu..vujar...vuajerist...noh, saate ju aru. See mees olen noh. Käin ja vaatan, kuidas teised märgavad. Lõpp-kihvt on!

Wikmanipoisilik džentelmen said...

MIna tean ühte Mika küll. Üks on see Mika Valtari ja teine on see Mika, kes arvas, et F1 on selline võistlus, et kes kõige kõvemini vastu raja piiret sõidab ja ellu jääb, on võitja.

Peale koomast väljatulekut seletati siis et suti teine asi on ja siis ta tuli kahekordseks maailmameistriks.

Mikal on raudselt Pentium, kas ka Pentus?

Jubejuss said...

Reform võitis sellepärat, et neil on Pentium. Selles mõttes on teised erakonnad ka totakad, et oleks võtnud endale DualCore 2-he, oleks kindlalt võitnud. Või mäki

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Rahvaliit sõitis üldse celeroni seljas. Ester "Celeron" Tuicksoo.

Jubejuss said...

Tegelt Tuiksoo välimuse poolest meenutab kahtlaselt 286-te, heal juhul 386, aga sees on tal küll DOS, see on selge.

Rein Kuresoo said...

Villut tuli kogu aeg buutida. RAMi kipub väheks jääma, isegi orkutis jookseb Windows kohe kinni. Ventilaatorid teevad jubedat häält, korpus tolmu täis, USB pesakastid on naftalinde täis.
Kõige uuem mudel oli Galojan.

Arkadi Zuk said...

Ma küll ei usu et rahvaliidus vähe endise RAM-i liikmid oleks. Meentaks siinkohal laulu miki läks paadiga merele. (copiright disney ca)

Jubejuss said...

Aga kui energiakriis peaks tulema siis keskerakonnal on tallinnas trumbiks üks 98-aastane arvelaud, mida isegi Stalin kaks korda kasutas

Rein Kuresoo said...

No Lootsmannil ja Varekil on isegi Hruštšovi-aegset tolmu, millega välja tulla, kui Sooäär mujalt tolmu ära kaotab. Ratas ja Mihkels varuvad juba lund ja lauluväljakule teevad lumepanga.
Ainult rohelistest ei saa ma aru - kui Riigikokku on vaja minna, siis krooksub neid igas tiigis, aga kui vaja koerasitta kokku koguda, pole rohelisi kusagil.

Olav Tabur said...

"hi you"- mõnikord tuleb jutust haritud inimese ajusoppides leiduda-võivaid tegelikke nimesid, näiteks Mika Valtari...kuidas saab olla nii, et vahest läheb sassi ja siis jälle-jälle tuleb meelda ???
Sirje ütles ka, et need on normaalsed poisid-pereisad, mõnel vaid parteimaks maksmata ja võimalik, et reetsid ka sellega, et hääletama ei läinud. Võimalik, et lihtsalt ei viitsinud, sest BLOGID on ju tähtsad

Jubejuss said...

Mina käisin küll valimas. Seekord valisin keskerakonna ja rahvaliidu, sest nad on sellised armsakesed ja kammitud. Järgmine nädal aga kavatsen vahelduse mõttes valida rasva protsendi järgi. Olen isegi väga elevil.
Suvel on mul plaan minna leetu, seal elab mu sõber Valimas.
Miks sa Olev muidu valimas ei käind? Seal kabiinis sai ka ju blogida.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Ma käin iga nädal valimas. Eile valisin brüneti.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Minu valiku puhul paneb mind imestama, et ta ei lubanud midagi. Ütles, et vaatame. Õnneks lõppes kõik hästi. Sain hambaaugu plommitud ja väikse arvegi selle eest.

Mul on head valikud.

Täna lähen pubisse valima. Seal on ka valimisjaokskond. Valin blondi, nemad ei luba ka, nemad ütlevad TEHTUD.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Kehval ajal käib selle kiire tegevus kah.

Jubejuss said...

Jess - 150!!!

Jubejuss said...

Võitsingi kihlveo - TEHTUD!

Rein Kuresoo said...

Nojah, nüüd ootame järgmisi panuseid. Muuseas, see Mika Valtari ei ole üldse mingi tegelik nimi. Nüüd, Olav, pead hakkama end kaineks jooma. Hea, et su kodupaiga läheduses kasiinosid ei ole.

Olav Tabur said...

Mika Valkari on Soome kirjanik, kes üsna tarku raamatuid kirjutanud, soovitan lugeda, usun ka, et kainel inimesel selline nimi ei koidaks, seega pole tähtis, võite purju jääda.
Näiteks nagu Tootsil soovitati, pool aega võite endi siin blogis rahuldamise asemel midagi kasulikku lugeda, Lutsu, või Valkarit...

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Ma loen poole ajast seesamiseemneid. Ma olen suht haritud juba, ise ju ka näete!

Arkadi Zuk said...

Mina ei saa aru kuidas härra olav jaksab kommenteerida niipalju. Miski 155 kommi juba teinud erinevate nimede all.

Loe parem varbaid.

Täna ma ärkasin üles ja avasasin, et olen imeline joosef. ee oli juba teine kord niiviisi viimase nädala jooksul.

Arkadi Zuk said...

Ma oleks peaaaegu Keskerakonna valinud. Nii napilt jäi puudu Oleks nad riigiamtnike palgaks 25300.- pakkunud, siis oleks minu hääl kindel olnud.

aga jah, elus on tihi nii, et suured asjad jäävad 300 krooni taha. Ühe kringliga oli samasugune juhus ükskord.

Jubejuss said...

Mina seda soome kirjanik Valkarit ei tea jah. Minusugused rumalad suudavadki vaid Mika VALTARIT lugeda.
Ma vaatasin et ise olen joosep.ee

Jubejuss said...

Mitään kalkarii?
Joo

Jubejuss said...

Olev kas sul tõesti pole muud teha kui korraliku preili blogis ropendamas käia? No päriselt ka? Vahel loen su kirjutistest et Luts ja siis kuidas saab korraga olla, et Mitshurin? No mine kasvõi valima või tee midagi kultuurset, näiteks mine kunsti varastama.
See siin on viisakate inieste koht. No kas tõesti on palju palutud?

Arkadi Zuk said...

Ma ka paluks sündsuse piiridesse jääda ja siin pühaduse kantsis seda rahuldamisee juttu mitte ajada. Ma saan küll aru, et paljude laste isa ja rohkem nagu ei tahaks, aga toredam oleks selline intiimne informatsioon enda teada jätta.

Isegi see pole vabandus, et Leedo teeb ju ka.

Olav Tabur said...

...sa vaata tähenärijaid...Saidki tõestatud, et nagu lugenud midagi. Tulemuski siin blogis näha, et korraliku õigekirja oskus olemas ja mälu ka, seega paljud halvustused ja kirjavead on TAHTLIKUD. küsimus on, kas esindatud on üks või mitu suuga seelikut (vt. bobik-kom.nr 1)
Kardan, et need kolm nn. parempoolset lähevad võimupiruka Ansipi käest kiskumisel riidu ja Evelynist saab väga tunnustatud minister uues valitsuses varem, kui jussid arvatagi oskavad, teenigu või "suurt" Laari.
Arvan, et hr. Savisaar tegi vea, et läks väitlema Laariga, kui suurega ning aitas sellega Laari.Tulnuks väidelda Ansipiga ja meenutades Lennart Merit, tulnuks Laaril lõpuks andeks paluda selle episoodi eest, mil ta oma poliitilist karjääri kahjustas, tulistades Savisaare papitükki.arvan, et keskerakonna peol tulnuks Laaril sellelt papibüstilt andeks paluda, rääkimata Edgarist endast. Väga andekas paroodia ja jälle jäi võimalus kasutamata, et patud andeks saada. Seeasemel mindi reformlasi reformima, et peaministrikoht võitjalt ära kavaldada.

Arkadi Zuk said...

tõepoolest. Väga andekas. see paroodia oleks ilmselt PÄLVINUD Baskini preemia ja Tallinna auraha.

Samas tekkisid mul väiksed kõhklused härra Olavi poliitiliste eelistuste suhtes. Kas ta mitte pole äkki Laari salakuulaja?

Mae enne ei suuda teda tõsiselt võtta kui ta Leedo pisikupesa transpordi ja Elmar Sepa kainuse nimel ei vannu Keskerakonnale truudust.

Ma arvan, et Keskerakonnal on kuulsaid naiministreid küll juba... Reps näiteks on andekas ja rahvusvalise tunnustuse pälvinud minister

Olav Tabur said...

Olen siin blogis aega viitnud mitte poliitika pärast, arvan, et Eesti poliitikud on enamasti kõik Eesti asja ajanud, kui enda huvide kõrval aega üle jäänud.
Mõtlen "Estoniale" ja Eesti vaesemale elanikkonnale ja Evelyn Sepp võiks minupärast ükskõik, millises erakonnas olla, mulle meeldib, et inimene tegeleb julgelt asjaga, mis jäi hulgal EESTI jänes-püksis MEESTEL (sh. minu enda ühel sugulasel ametnikuna) tegemata õigel ajal.
Tahan talle selles tunnustust avaldada, olen seda ka kuuldavalt teinud, seda ma ei uskunud, et leian siit inimesi,kes irvitavad hukkunute mälestusele ja ajavad päevade viisi poliitilist JAMA.

Arkadi Zuk said...

Ma saan aru, et jänes PÜKSIS meeste all pidas Härra Orav Tulviset silmas. Kes Mihkelsi väitel pidavat koos Edgariga tsirkusetuuril käima.

Mina tean siin blogis ainult ühte vaimselt hukkunut kelle üle irvitatakse.

Olav Tabur said...

ja veel: Baskin on muide väga tõsine mees ja sellist jampsi ta enda repertuaari küll ei võtaks, mida sappi teie siin kokku keerate.
Samuti ei tunne ma ei Leedosid ega veel vähem Elmar Seppasid ja ei ole ühegi Laari fänn (like: hukkunutele kähku betoontekk miljonite eest mere põhja peale, et uurida ei saaks, milles asi)koos Carl Bilt`iga. Loomulikult "vanad sõbrad"

Arkadi Zuk said...

Jah selles suhtes ühib mu arvamus peaaegu eelkirjuaja omaga. Ainuke kelle maerjali Baskin edukalt repertuaari võtta saaks on Olav.

Olav Tabur said...

...ja veel, tekitab aina mõtteid: väidad, et võitlete "vaimselt hukkunu" vastu sellise karja nimedega. Minuarust, kui sellist "plämajõudu" nii pikalt vaja on siia kommima, näitab see Evelyni tugevust,keda nagu oleks vaja nõrgestada, alandada või väidate, et suudate VAID nõrku ja veel naisi vaid oma ilkumise-objektiks valida.
Soovitan siiralt järele mõelda ja millegi positiivsega tegelda, kasvõi linde sööta. Palun, saage viisakaks !!!

Jubejuss said...

Mina läksin oma positiivsuses veelgi kaugemale ja söötsin eile HIV positiivseid linde. Kuna aga koduste vahenditega on väga raske selgeks teha, miiline lind on selles mõttes positiivne olin ma sunnitud neid ise nakatama. Ma usun, et teaduse huvides võib ka loomakaitsja silma kinni pigistada

Jubejuss said...

Lugupeetud dr Olav
Palun siiralt teie abi määratlemaks, kes ma olen.
Kuna te kirjeldasite et minu kolmestund isik on parempoolne siis olin juba hetkeks rahu leidmas kuni saatusliku seitsmenda klassi pildi leidmiseni.
Asi on tõsine ja olen juba kaks ööpäeva joonud. Vaatasin pilti ja esmapilgul tundus kõik korras olema, nimelt tõepoolest seisin õpetajast paremal pool. Siis aga vaatasin, et pildil asus ka meie klassi priimus Piret S. , aga temast seisin ma vasakul pool. Lisaks asetsesin ma vasakul veel Vidriku, Peki ja Kalmeri suhtes. Aino suhtes olin paremal pool, kuid Aino oli jälle selle eest meie klassi rumalam. Veel hullemaks aga läks asi siis kui vaatasin 8 klassi pilti - usu või ära usu, aga seal oli jälle kõik VASTUPIDI!
Mul on nüüd värinad ja higipärlid.
Aidake!!!

Jubejuss said...

Lisaks avastasin õudusega, et ka mu pükstel, kahel T-särgil ja hommikumantlil on suu. Doktor, ma hakkan vist mõistust minetama

Olav Tabur said...

...kõigele vaatamata oled tubli olnud - JUSS jt.- , et suudad jätkata...Mulle parandamatud ei sobi, peate pöörduma statsionaari.Bye !!!

Jubejuss said...

Novat. Eestlaselt tead nagu kisu hammaste vahelt seda kiitust. Leinbergi Rayga oleks asi juba unustatud

Rein Purpur said...

Mina ei saa aru kuskohast see kurjus siia ilma sünnib. Inimesed kommenterisid rahulikult ja avaldasid oma maailmanägemust, kui kargas sisse keegi Olav Tabur ja hakkas õlust ja vihkamist külvama. Häbi!

Arkadi Zuk said...

Järgmiste valimisteni ju ainult kaks aastat. Nii kaua pean ikka vastu. Ehks mina, see kes Ray Leinbergi, Innari ja Arkadi nime alt postitan.

Juss kes, peab kahekõnet enda ja ta alter egokaart Olev Taburi vahel.

bobik ja rakamon on ühed pesupulbrid, keda tihti ka elevisioonis näeb. Ehk siis üpris tuntud isikud.

Lõppkokkuvõtes saame ju olla riigikogus ainult neli aastat veel. Peale seda ei teagi kas tuleb sellist töökohta, kus niipalju vaba aega on.

Ehk öeldes purjespordi liidu presidendi sõnadega - Olgem optimistid aga säilitagem ka Finn klass.

Arkadi Zuk said...

Vabandan juutide ees genotsiidi pärast. Mul on tõesti kahju.

Eelmises postituses läks miskipärast üks lause kaduma selle Jussi ja ja Olev Taburi sketsi juurest. Seal pidi olema veel midagi.

Jubejuss said...

Ma jäin hetkeks mõttesse, et ega ma juhuslikult Sven Mikser pole? Inimesel ongi kõige raskem identifitseerida iseennast - sa ju ei näe endale näkku!
Armsad lugejad, kas olete ka ise kokkupuutund samalaadsete probleemidega?
Ja misasi võiks olla peegel? Kas teate?

Rein Kuresoo said...

Mina võin kindlalt vanduda üksnes seda, et Mika Valtari oli ühe Oliver Kruuda tsirkusetäku kunstnikunimi. Kruuda märad oleksid ta tühjaks tõmmanud, kui oleksid seda saladust teadnud. "Olen kohe artisti tüüpi. Ma sureks ära kuskil kontoris!" pihtis ta Airi Ojametsale.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Olav on meil eriti nõrk keskerakondlane, kui ta isegi Ljeeedot vji Baashkinit ei tunne!

Ma tahaks ka vanduda end ametisse. Seekord siis riigikohtu esimeheks ja kui oleks võimalik, siis Wismari haigla peaarstiks ka.
Wismari peaarstina viiksin läbi reformi, mille tulemusena hakkab haigla ise endale patsiente hankima. Üheks selliseks hankeplatsiks oleks poliitikute blogid ja parlament ise. Teiseks võtaks ette taarakokkuostupunktid ja külapoe esised ja tagused.

Seejärel paneks ma kanenemisele kõik laulvad ja räuskavad poliitikud. Noh, siis oleks Sepa Elmaril nigi lõbusam. Saaks parteikaaslastega tamkat mängida ja linnade põletamist kaah.

Ennem hakkab Jänes Kägu kamandama kui Evelyn ministriks. Ja jumal tänatud, et Evelyn ministriks ei saa! Ma ei lepiks kunagi tõigaga, et Evelyn laseb mingil koolieelikul temanimelist blogi pidada. Minu jaoks on selle blogi vürtsiks ikka Evelyni enda siiradmõtted. See on nii ilus, et ma just nutsin korraks!

Arkadi Zuk said...

Sirje blogist selgub, et Olavil on hoopis naispoliitikute fetish. Ei tea mis ta veel L.Tõnisonile ja M.Lauristinile kirjutab.

Ma ise natukse kardan naisi. Võibolla sellepärast, et olen ühega neist abielus.

Arkadi Zuk said...

edit: olin.

Arkadi Zuk said...

Aga selle kommenteerimisega on nii, et kui sa kirjutad õudsalt palju kommentaare, ei pruugi sa sugugi kõva kommenteerija olla. See võib vabalt tähendada, et õpid nuppude asukohti klaviatuuril.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Ah ei, mis Wismari. Ajaks kõik laulvad poliitikud tiiki, täiega triiki!?

Muidu, Olavi ban on päris võimas. Mul jooksis kommima asudes arvuti kokku.

Või oli see tumedate jõudude märk, et peaks kohitsteud Mihkelsit kommima minema?

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Ma arvan, et Pentus sai seetõttu nii palju hääli, et tegemist on gayklubides tuntud transvestiidi Kent Pentusega, kes nüüd nimevahetuse järel sai juhuslikult ka naise kumerused külge ja esineb kõikjal Keit Pentusena. Gayklubide kasvandikud muidugi ei unustanud oma kunagist võitluskaaslast ja andsid talle oma hääle ja midagi pehmet veel.

Rein Kuresoo said...

Mina ei usu, et see ploog ellu jääb,kui nüüd kohe riidu kiskuma ei hakka.

Sina bobik hoia magama minnes käed klaviatuuri peal ja söö vähem krõpse, siis jätab Keituse Pent su kiusamise järele.

Sa Arkadi keera kahekroonine rulli ja tõmba üks mehine pesupulbritriip.

Sa Jubejuss osta endale välgumihkels ja PANE oma ploog põlema.

Ja sina Olav lase Ilvesel endale valgetähe hõbemedal anda ja vaata siis, kas on hea, kui kotkaristi kolmas klass igas peldikujärjekorras su ees laiutab.

Arkadi Zuk said...

Ei tüli ei tohi majas olla. Naeruga tapab palju rohkem kui raevuga.

Ühe asja tõestasin ma aga tänase kommentaariga ära: valimised said küll läbi, aga see Elmar käib endiselt Wismaris!

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Mina ei söö krõpse, ma teen. Aga tegelikult oli vist Pentusenimeline kratt Rehepapis. Ma kardan, et me oleme millegi suure jälil!

Evelyn, kui Sina oleksid Mustamäe Linnaosavanem, mille Sina avaksid?

Olav Tabur said...

`Igatahes, tõsi ta on, et naeruga tapab rohkem. Kuulsin täna hommikul Ainar Ruusaare kommentaari (tõdemust), et ajaviitel ja tõelisel ajakirjandusel on suur vahe ja enne ei saa aru, kui endal kitsas käes, et ASJATU VAEV. Muidugi on veel rubriigid: Mage nali, Sobimatu jne.
Mulle aga meenus üks teleteater "Lady Windemor-i lehvik", kus kadunud andekas näitleja Kalkun armunu rollis on sisse võetud Ülle Ulla lady-rolli. Nad mängivad seda väga ilusti, seal on meelelahutus meeldivalt kasulikuga ühendatud.
Jäägem siiski sõbralikeks, ka nalja tehes...

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Olav võiks oma ploooghi hakata pidama. Nagu koera või nii.

Evelyn Sepp said...

heia,
piisab vaid korraks Eestist ära minna, kui on kohe jama lahti. Igatahes siinset liikumist arvudes vaadates, nii näib.
asun neid siis lugema ja vahel mõne kommentaariga täiendama:)
Teie Evelyn

Rein Kuresoo said...

Einoh, andke mulle andeks, kallid kaimud. Teinekord läheb inimene pahuraks. Olen ikka öelnud, et paranda hambad, paraneb ka maailm. Lõin ka enne valimisi jõudumööda kaasa nii siin kui Mihkelsi blogis.
Mõtlesin, et kui teen sinna mõne Sobimatu, siis TÕUSEB lugejahuvi ja sellest on kasu ka neil poliitikutel, kes lubavad mulle hambad suhu panna. Nüüd näen, et asjatu VAEV.
Loodetavasti saan vähemalt selle läpaka endale võtta, mis isamaalised sead mu lapsele lubasid kinkida.

Rein Kuresoo said...

Teretulemast meie hubasesse kõrtsi, Evelyn!
Aga arvesta, et me tuleme nüüd Sinu palgale, sest Pulleritski sõnutsi on Sinu blogi ainuke ellujääja. Ega see Priit eriti hästi neid maailma asju ei jaga - just äsja näiteks põrutas liftiga Postimehe seitsmendast korrusest mööda ja jäi Tuneesia rannikul liiva kinni.
P.S. Konsulteeri kindlasti enne Priimäega, kui Olavit bännima hakkad.

Evelyn Sepp said...

Saigi siin juba nädal tagasi valimistest kokkuvõte tehtud. Omalt poolt öeldud nagu kõik, mis südamel. Seepärast ei hakka siin enam tüli tõstma.
Midagi ehk peatselt hoopis berliini ja bakuu muljetest. igatahes peatse kuulmiseni!
ja poisid, ärge siin küll riidu minge. Eks ole!
Es

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Es, ausõna noh, ole nüüd viks ja viisakas ja vasta mõnele küsimusele. Ma pole mitu ööd sõba silmale saanud ja nüüd Sa siis hakkad mingist Pakhuust siin pajatama. Kuhu see kõlbab? Nätsu tõid ikka kaasblogijatele või paki kohalikku bašturmaadvõi midagigigii vähemalt. Saad aru, õnn pole rahas vaid asjades noh!

Arkadi Zuk said...

bakuu baleriinidest võin ma ise ka üht koma teist pajatada. Mõned on nii karvased, et trikoos näevad välja kui pügatud kuningpuudlid.

Selle ülalolevaga ma palun veelkord vabandust holokausti pärast.

Mul oli Evelynile tohtutult küsimusi peale valimisi, aga nüüd on need kõik ära ununenud. Poliitikute elu on nagu popmuusikutel. Kuku vaid paariks nädalaks pudelisse ja juba keegi ei mäleta enam.

Rein Kuresoo said...

Bakuus on tõepoolest habemega naiste tihedus hektari kohta suurem kui kusagil mujal. See on neil kaitseks briti poissmeeste sissetungi eest ja energiajulgeoleku tagamiseks. Kui te ikka kõik mõtlete sedasama Bakuu restorani Müürivahe tänaval. Sealt saabki teadmisi basturmaa, govurmaa, dondurmaa, sudzuki ja dušbaraa kohta.

margo said...

Selle postituse 195 kommentaari on köömnes selle kõrval, mis käib tuntud Nissani müüja Mihkelsi kodulehel.
http://www.kallemihkels.ee/?&guestbook

Seal on näha nii postituste rahvusvahelist haaret kui ka arutelude sügavust.

Rein Kuresoo said...

Aga seegi on cheap viagra võrreldes DOC-failiga, mis avaneb lehelt http://www.kallemihkels.ee/?Uudised
lingilt Keskklassimees
Seal on avaldatud Mihkelsi ülekuulamise protokollid:

Liigub legend, et Ruhnu saarel lülitati elektrigeneraator sisse siis, kui ETVst tuli saade „Poolt ja vastu“ mille autoriks oli 17 aastat Kalle Mihkels. Teise saadete seas “Aktuaalset Kaamerat” ja “Hommiku TVd” juhtinud mees oli aastaid teletäht. “Restoranis kutsus üks kena noor daam mu tantsima ja ütles, et oli koolilapsena minusse armunud,“ meenutab Mihkels.

Meid viis kokku Vene sõjavägi, olime Tondil kordusõppustel. Kui vahepeal tehti vaheaeg, siis osa võttis automate lahti ja teised olid Savisaare ümber, et kuulata tema juttu.

Esimest korda kutsus (Oviir) mind Riigikogusse kandideerima enne 1995. aasta valimisi. Teine kord oli nii, et tulin puhkuse ajal turult, kaks toidukotti näpus, ja Siiri seisis praegu Park hotelli trepil. Viipas ja ütles, et on üks jutt. See oli 1998. aastal. Olin selleks ajaks nii küps, et oleksin ise parteisse astunud. Mulle sobisid keskerakonna vaated. Meie põhiidee on vaeseid oleks vähem ja keskklass oleks suur. Ka minu kuulun keskklassi.

Rein Kuresoo said...

Kalle arutleb ja mõrtleb veel ka niimoodi:
Peaminister, president oleks võib-olla natuke palju. Aga ära ma ka ei ütleks. Enne valimisi on minult küsitud, et kui mulle pakutaks ministrikohta, kas sa ma siis lahkuksin Riigikogust. Juttu oli kultuuriministri, justiitsministri, siseministri ja kaitseministri kohast. Kartusest ameti ees ei ütleks ma neist ära. Kõik väljakutsed on põnevad.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Mulle meeldivad ka uued ja põnevad väljakutsed. Kaitseministrina oleks nii põnev vaadata, mis minuga tehakse, kui ma saadan vahipati pronksmest demonteerima.

Välisministrina oleks põnev teha Hrustsovi ja panna jalad mõnel tippkohtumisel laua peale ja, vürtsiks asja juurde, peeretada eriti valjult. Vähemalt venelaste silmis oleks me oluliselt parem rahvus kui praegu.

Kallemihkelsina ma püüaks muidugi saada inimeseks. See oleks kõige suurem väljakutse.

Rein Kuresoo said...

200 preemia tuleb mulle!

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 213   Newer› Newest»