23.9.09

Evelyn Sepp: Langi lapsejutt

Tänase Postimehe esikaas üllatab. Langi lapsejutt aga sellest, miks ta aitas inimest, kes sisuliselt on Eesti taasiseseisvumiseaegse suurema riigivastase rünnaku arhitekt, aga ehmatav ja pehmalt öeldes masendav ...




Mina isikliikult ei näe suurt vahet Simmil ja Langil. Tegelikult ei kujuta ma ette ka võimalust, et selline poliitik jätkaks Eesti Vabariigi valitsuses, poliitikas või ka avalikus elus üldse.


Kindlasti on supp praegu piisavalt kuum, samas on Lang põhjalikult oma otsust õigustanud. Tegemist olevat õigusliku küsimusega, Diplomaatiliselt aga ei olevat võimalik asja põhjendada, sest see olevat riigisaladus. Tulevat kohtuasi.




Aga vabandage väga, kas Eesti Vabariik üldse oma asjade eest ei seisa? Ja kui ei seisa, siis kes meie huvide eest tegelikult seisavad? Markov või? Või et äkki meil Eestis siiski ei olnud riigivastaseid küberrünnakuid üleüldse!? See olevat olnud lihtsalt mull ...


Mõeldes selle sammu peale poliitkuna, siis tunnistan, mina ei usu selle otsuse põhjuseks olevat erakordset õiglustunnet, seda, et Markovi enda ütlus ja osalus küberrünnakute organiseerimises ei olevat piisavalt tõendatud ega piisav, et sissesõidukeeldu jätkata.



Seega on küsimus järgmises - millist välispoliitikat ajab Reformierakond tegelikult või kes seda ajab tema
eest?

No comments: