2.5.08

Evelyn Sepp: Sky is limit!

Foto pärineb ajakirjast GQ. Ilmunud 2003 aasta septembris ja tehtud fotograaf Steven Kleini poolt.


Parafraseerides ühe tuntud Eesti poliitiku ammust ütlust, et pruugib mul vaid Eestist korra ära minna, on siin kohe mingi jama lahti. Pean tunnistama, et pruukis mul vaid asuda Eesti Võitlusspordi Ühenduse etteotsa kui tuntud meesteajakirja FHM , lennutas mu 100 maailma seksima naise edetabelisse. Tunne nagu raketil. Koht – 67. Kohe ei teagi, kuidas seda väärikalt tähistada?!

Mõistagi pole see veel jack pot, aga eks selle edetabeli piiriks ongi ju vaid taevas :)

Anu Saagim ja Paris Hilton, Lea Liitmaa ja Gwen Stefani. Isegi Nelly Furtado ja Beyonce peavad midagi välja mõtlema, et järgmisel aastal paremini esineda. :)

Kuid Victoria Beckhamile peab kohe midagi tõsist soovitama – nende Heidy Klumi kingitud koogikeste - kõrvale, mis talle eelolevaks aastaks on garanteeritud, peaks ta kõigi maailma naiste lemmikmehe David Beckhami kantseldamise kõrval asuma samuti mõnd ülemaalist seksikat spordiseltsi juhtima. Selles ongi kogu trikk…

Kohtume siis FHM järgmise aasta maailma seksikamate naiste edetabelis! Ja aastal 2010 juba Ülemaailmsetel Võitluskunsti Mängudel, mis loodetavasti toimuvad Tallinnas!

Tõsisematel spordihuvilistel tasub aga eeloleval nädalavahetusel seada sammud hoopis Kalevi Spordihalli ja Mustamäele, TTÜ spordihoonesse.

Taekwon-do huvilistele teadmiseks, et laupäeval ja pühapäeval toimub Kalevi Spordihallis juba 7. korda suurim Baltimaade rahvusvaheline suurturniir BaltCup, kus on kohal ligi 400 sportlast 10 riigist.

Tegemist on Rahvusvahelise Taekwond-od Föderatsiooni ametlikku kalendrisse kuuluva võistlusega.

Võistluste pidulik avamine algab laupäeval kell 15.00.

Võistlusprogrammis on sparring, kompleksharjutused, spetsiaalne hüppe- ja löögitehnika, enesekaitse ning meeskondlik sparring


Teine pool uudisest on aga neile, kes on keskmisest uuendusmeelsemad ja uudishimulikumad:
Nimelt võõrustab Spochani ehk Sport Chanbara (võitluslik jaapani vehklemine) rahvusvaheline alaliit Tallinnas Euroopa Meistrivõistlustest osavõtjaid.

Laupäeval algavad võistlused kell 11 noorte-, juuniorite- ja naiste - , pühapäeval aga juba kell 10 meeste üksik- ja meeskonnavõistlustega. Võistlustulle asuvad seega nii noored kui juuniorid, nii naised kui mehed. Osavõtvate riikide hulgas on peale Eesti ka Prantsusmaa, Itaalia, Poola, Rumeenia, Valgevene, Venemaa ja Läti.

Teeme ära 2008 ei ole seega vaid üleskutse kogu Eesti prügi kokku koguda, vaid vabalt ka kogu medalisaak Eestisse jätta. Loodan, et Eesti ongi neil võistlustel sedavõrd edukas ja kõigil tulistel pöidlahoidjatel on peale maanteekraavides ja metsas rassimist just niipalju rammu ja kaasaelamislusti järel, et sellega ka Eesti sportlasi toetada.

Kõik, s.h. ka ajakirjanikud, on igati teretulnud.

4 comments:

sepp said...

Ma tavaliselt "grammar-nazi" rolli ei asu, ent... http://www.goenglish.com/TheSkyIsTheLimit.asp

Evelyn Sepp said...

Asi korras:)!

M said...
This comment has been removed by the author.
M said...

Ei ole ju korras.