13.6.08

Evelyn Sepp: tühjast tüli



Sellisest küünist käib jutt. Kandvate kvaliteetlehtede sõnul ja kirjutatu kohaselt on tegemist aga majaga ... Veel kaalun pöördumist õiguskaitseorgnaite poole, et selgitada välja isikud ja IP aadressid , millelt möödunud nädalavahetuse jooksul on korduvalt tehtud üleskutseid see onn maha põletada. Loodan seevastu, et Eesti Politsei tegeleb nüüdsest ise edasi selle avaliku informatsiooni ja ähvarduse või ülekutsega panna toime kuritegu! Heal meelel ootan kiirest ja korrektset reageerimist.



Reede ennelõunal pöördusid minu poole mitmed tuttavad ajakirjanikud ning palusid kommenteerida ühe kurja inimese blogis ilmunud postitust. Sain ka vastutulelike ajakirjanike käest kirja, taotluse, mille alusel on käimas kontroll ja menetlus "võimaliku ebaseadusliku ehitamise" suhtes, rääkimata ebaseaduslikust ehitamisest ehituskeelu vööndisse.

Lisan ka omapoolse kommentaari, et asja seis oleks selge:

Lühidalt nii palju, et ostsin hiljaaegu küüni koos väikese maatükiga ja võin end selle kaasomanikuks pidada sisuliselt vaid loetud päevad. Tegemist on väikese osaga suurematest talumaadest.

Nagu pildilt näha võib on tegemist tavalise küüniga, mis ei tohiks riivata kellegi silma ega ka suurimate loodusearmastajate meelrahu.

Verivärske omanikuna on mul raske öelda, kas ja kuivõrd on vana küüni- abihoonet aastate jooksul remonditud. või värskendatud. Küll mõistan, et igasugused loodusmõjud kipuvad selle materjali - puidu - vastupidavust ikka aja jooksul halvendama.

Loodan väga, et Kuusalu vallavalitsus saab oma menetluse käigus vajalikud vastused ning kõik kahtlused saavad kummutatud.

Kinnitan, et hiljuti omandatud krundil ei ehita ma praegu midagi – ei seaduslikult ega ka ebaseaduslikult.

Rahvuspargi patrioodina oleks mul kahju kui see täituks koledate suurte betoonist majade ja tiheasustusega selle asemel, et säiliks rannaküladele omane puidust maalähedane hoonestus. Omalt poolt soovin selle kaitsele kindlalt kaasa aidata.

3 comments:

asshat said...
This comment has been removed by the author.
asshat said...

kummalise stiiliga kirjutad. ei oskagi täpselt seletada, aga midagi on kummalist.

mul jäi pisuke kirjaviga enne sisse.

Evelyn Sepp said...

Ootan põnevusega süvaanalüüsi! Kindlasti kasulik.