7.6.08

Evelyn Sepp: Sex and the City: filmi pole ollagi!


Iga lõpp on mõne uue algus, ja see foto pärineb Elu 24-st. Ütleme, et seriaali õnnelikust algusest Eesti moodi. Autor Laura Kallasvee.


Tegu on nagu 2 ja pool tundi kestva traileriga, mille ainuke sõnum on kinnitada, et see lugu 4 keskikka jõudnud peobeibega on lõplikult läbi ja et Hollywoodis lähevad moodi vanemad naised!


Kellel, kujuta ette, on täiesti arvestatav elu koos kõige sinna juurde kuuluvaga.

Aga seksiseiklused, mis kogu seriaali kümnekonna aasta jooksul olid lahedad ning äärmuslikult konservatiivses maailmas elavate miljonite linnatüdrukute ja –poiste jaoks vabastav, oli ainuke, mis mõjus muutunud kontekstis groteskselt.


Nii üksildast ja segaduses naist nagu kehastas 50-seks saav Samantha, oli lausa valus vaadata.

See oli sama nukker, kui meenutada mõnd ägedat vanatädi enda elust, eluaegset blondi beibet, kel juba aastaid ette löönud, kuid seni ikka veel raske tunnistada on, et nad pole enam maailma kõige ihaldusväärsem ja see, mis oli kümme aastat tagasi cool, on täna veider …

Üldse jäigi kogu epiloogist kurku kibe maitse, sest nii lõppenud lugu, nagu seekordne, pole ammu enam kohanud. Tore on see, et iga lõpp on mõne uue loo algus, kuid


Sex and The City on ainult pealispinnalt glamuurne.
Oma sisult on seriaal ju kogu aeg olnud tegelikult sama traagiline kui
SMS-laenukampaaniad siin Eestis!

Olgu siis nende toetajate või vastastega kuidas on, aga pea-asi, et pidevalt kõmiseb.


Usun, et see seriaal oma skandaalse vabameelsusega on vähemalt sama palju televaatajate harimiseks ära teinud, kuigi meelelahutuse vormis, kui 60-70-ndatel The Little Red Schoolbook. Ja see on tegelikult hea!


No comments: