27.1.08

Evelyn Sepp: ilm on hukas!




Võtaks asja natuke rahulikumalt – ilu võidab maailma lõpuks nii kui nii.




Bondid on küll kuulsad, aga Bondi tüdrukutest
räägitakse alati rohkem. Ilmselt põhjusega.:)


Hea poliitiline küsimus, mida venelased küll serblastega tegid!? Aga võib-olla hoopis serblased venelastega?! Ja Moskva asemel Melbournis või siis hoopis Belgradis …:)

Muidugi on lähenevad valimised Serbias kriitilise tähtsusega. Kindlasti on see ka teatud mõttes proovikivi Euroopa Liidu välispoliitilisele võimekusele. Aga raskejalgsed dramaatilised küsimused on siiski pisut viljatud. Eriti olukorras, kus Eesti enda võimekus Euroopa välispoliitilisi protsesse mõjutada kipub piirduma vaid ida-suunalise, enamasti hüsteeriasarnase retoorikaga.

Ja kui sport on enam poliitika kui sport, siis Moskva asemel Melbournis tegid venelased ja serblased teistele eurooplastele ära. Minu lemmik Maria Sharapova Ana Ivanovicile ja Djokovic prantsuse suurüllatajale – Tsongale.

Ning mine tea, milliseid poliitilisi arenguid Euroopa sellest nüüd edaspidiseks peaks küll välja lugema, aga küllap prantslastele kui EL järgmistele eesistujaile tõotab see tõsist peamurdmist küll.

Kui mõelda veel ka poliitilistele arengutele seoses Eurovisiooni lauluvõistlusega, mille finaal peetakse teatavasti 24.mail Belgradis, ehk Serbias, siis on paanikaks põhjust küllaga.

Ja kuna ilu võidab maailma, siis peaks Eesti Belgradi läkitama samuti oma parima. Arvan, et esimene Eesti Superstaar – Birgit on selleks igati õige valik. Ehk võiks teda ainult pisut eakohasemaks disainida – ilusa tädi asemel superilusaks, energeetiliseks Bondi – tüdrukuks. Ootan järgmise laupäeva eelvooru igatahes põnevusega.

1 comment:

Unknown said...

Preili Evelina Kuznetsova võtab sõna jälle, nii häbi on eestlane olla väikeses Eestis ja nii tahaks olla uhke venelane või äärmisel juhul serblane, kaks rahvust kes koos sakslastega on Euroopas samapalju verd valanud, kui Siberist naftat tuleb. See, et Serblased vahetasid oma gaasimajanduse Kosovo vastu näib preili Kuznetsovale hea tehinguna nii, et paneb ülemeelikusse olekusse ja naeru kihistama, see, et see tehing võib Kosovos ja Balkanil uue sõja lahti päästa preili Kuznetsovat ei huvita tema tunneb ennast võitnud poolena ja sülitab ülevalt meile pisikestele idasuunas viibutajatele pähe.

Seda tennise ja eurovisiooni nonsensi ma ei kommenteeri, täielik idiotism. Kirjuta edasi selliseid blogisid siis täitub unistus ja antakse eriliste teenete eest vene kodakondsus, küll siis on uhke ja hää.