28.2.07

Evelyn Sepp isiklikest asjadest

Tähelepanelikud blogimaailma elanikud arutavad vargsi isekeskis, miks poliitikute blogides on nii vähe isiklikku mõõdet ja pisut rohkem tööjuttu.

Ma pole sellega päris nõus.

Aga samas, vaadake, mis juhtub inimestega kelle privaatsus täielikult ära kaob. Olgugi, et nad on selleks alguses ehk ise miljoneid investeerinud. Õnnetud Anne Nicole Smith või Britney jpt. Ok. Eestis ei ole tähelepanu eelnimetatutega võrreldav, aga isiklikku ruumi vajab siiski igaüks.

Vastasin neljapäeval Postimees online-s lugejate küsimustéle. Nendeski oli ehk pisut uudishimulikkust ja vastustes rohkem isiklikku kui tavapäraselt.

Olgu väikse eneseiroonia korras mõningatest poliitikavälistest isiklikest eelistustest ka kiire ülevaade:

- Üksikule saarele võtaksin kaasa palju raamtuid, kui saaks võtta kaasa mitte mida vaid keda, võtaks hea sõbra. :)
- Viimati lugesin Gasseti Masside mässu ja hea sõbra soovtusel teadusartiklit positiivsest psühholoogiast Harward Magazinest
- Eesti bändidest fännan enam The Suni. Miks? Sellepärast et see lihtsalt meeldib mulle.
- Hea väljanägemise nimel loen raamatuid, teen sporti ja hoian endale armsaid inimesi. Nii see taskaal tekib ja kena väljanägemine püsib ka kauem.

Ja kokkuvõtteks:

Mina olen selline eestlane, kelle maailmapilt ei piirdu vaid oma peegelpildiga. :)


Lähemalt loe Postimehest.

20 comments:

Jubejuss said...

Minul on sama probleem, et inimesed pööravad viimasel ajal liialt tähelepanu. Eila viskas näiteks üks reformierakondlasest algkoolilaps mind lumepalliga ja üleeile aitas üks zorro maskiga mees mind üle tänava. Aga selle otsuse võtsin ma juba ammu vastu, et nuga neljaks, aga kuulsuse nimel mina endale kautshukist tisse ette ei pane!

Jubejuss said...

Mina olen muidu selline eestlane, kelle maailmapilt ei piirdu vaid enese peegelpildiga - igakord kui ma peeglisse vahin vaatab keegi õlatagant. Ma olen selle inimesega ka vestelnud sel teemal, et mida ta passib? Tema jälle ajab oma, et meestel on Stockmanis naiste proovikanbiinides viibimine keelatud! Nagu meil polekski demokraatia.
Kas keskerakond lubab võimule tulles ka mehed naiste riietusruumidesse lasta?

Jubejuss said...

Samas eile oli Edgar Savisaar oma blogis väga kurb. Täna jälle polnd.
Mis sa Evelyn arvad, kas e-valimine on saadanast?
PS. Helistasid laenuandjad, kellest ma eilses postituses rääkisin kui nõu küsisin, et mul hakkab kiireks minema selle maclaareni ostuga. Kas saaksid juba vastata või on kiire hetkel?

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Evelyn, räägid siin küll oma eraelust ja raamatutest ja päikesest ja üksikust saarest. Minu jätsid täiesti välja oma kirjatükist. Milles asi? Ma ju püüan igatepidi, aga Sa ei vasta üldse mu tunnetele.

Kui Sa tahad, et ma Mihkelsi juurde voodit läheks märgama, siis ma nimme ei tee seda. Mihkels semmigu Parditiigi penskaritega. Sulle sobivad ümber sellised värsked noored sitmed eesti mehed nagu mina. Saad ju aru küll!

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Ptüi, isegi sõnad lähevad erutusest suus sassi, sõrmed ei püsi klaveril ja peas vasardab Puccini oma aariatega. Elu on nagu rukkilill!

Jubejuss said...

Eesti ongi selles mõttes igav kui nüüd nende Anna Nikool Shmiti ja Pritniga võrrelda, et jah ühest küljest muidugi rapib meedia vähem, aga teisalt teame me kõik kuidas Pritnu ja smitt ka ilma riieteta välja näevad. Olgem ausad, ega ei huvitaks kah eriti, mida pritni loeb või mida Anna Nikool saarele kaasa võtaks. Pigem ikka tahvad kõik et nad sinna saarele võimalikult vähe asju kaasa võtaks, eriti mis riietesse puutub. Vähemalt mina ei tea kedagi kelle unistus oleks näha karupükste ja raamatuga pritnit?

Jubejuss said...

Ja kui ta veel laulmise kah lõpetaks ... ma võiks isegi siis peaaegu keskerakonna valimisele mõtelda...

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Mina siinkohal avaldan nördimust, et laulvas keskerakonna telereklaamis ei ole Evelyni!

Ray Leinberg said...

jubejuss, kui rätik ei tule peast ära siis sa pead olema mingi inimvärd ja siis on lausa veider et tahad ilusate meeste hulka kuuluda. Või on see nõukogude huumor?

Jubejuss said...

Rätik on nõukogude huumori sünonüüm. Kui eesti vabaks sai palusin ma organitel ta üldse koostöö eest KGB-ga kinni võtta. Aga nagu sa tead on meil siiamaani KGB-lased võimul ja seega käskisid nad mul koos oma rätikuga uttu tõmmata

Jubejuss said...

[9 8989 899988989898989888888889898888888888888888888888

Jubejuss said...

[9 8989 899988989898989888888889898888888888888888888888

Arkadi Zuk said...

Ma omalt poolt tahtsin tänada kaabuga pildi eest. Väga Seksikas! Peaaegu nagu Põlva linnapea. Paabulinnu sule võiks ka panna.

Siis oli veel küsimus selle rongiga reklaami kohta. Kas see oli mõeldud näitamaks, et need ameerika vedurid on niivõrd aeglased, et rahulika sammuga saab selle eest jalga lasta, vajutagu see isamaalasest siga seal pedaali palju tahab?

Jubejuss said...

Mina pean vahepeal vabandama, et mu 3 aastane poeg arvuti kallale pääses. Tänapäeval on nad ikka jõle targad, näiteks mina ei saand sellest numbrite jadast midagi aru

Jubejuss said...

Mul tekksiski seoses sellega selline sotsiaalpoliitiline küsimus, et kas ma peaks teda igaks juhuls lööma?
Ray, milliste meetoditega teil ameerikas lapsi pekstakse? Kas tuleb ette näiteks et pekstakse ka anakondadega? Kas on juhtunud, et pekstakse neegriga?

Jubejuss said...

Meil maal vanasti peksti lapsi karudega. See oli sellepärast hea, et laps kuulas pärast sõna, aga ka sellepärast et talvel oli soe. Ükskord tegi külanõukogu ettepaneku, et ärme seekord peksa, anname parem viina! Siis pärast seda hakkaski eestis kuidagi see taluelu ja intsest välja surema.

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Ma siin vaatan Valimisstuudiot ja mõtlen, et milleks see Mailis seal on. Ta on nii õudne, et peab seda tasakaalustama pideva jutumulinaga.

Oleks ikka Evelyn saates, siis ei peaks ta midagi ütlema, kõik oleks rahul! Tehtud noh!

Wikmanipoisilik džentelmen said...

Ray, kas mina olen natukene euroopalikum, kuna mul rätikut pole? Või see heinapall tõmbab mu maine siiski keskmise Valgevene kommunisti tasemele?

Anonymous said...

Evelyn,

ma ei hakka eelkirjutavaid kodanikke vaimukusega üle trumpama, igal omad liistud.

küll aga panin väikese Keskerakonna kalambuuri oma blogisse, kus (olemata poliitik) ka vähe elu tegelikku vist?!

niiet ära pahanda.

Anonymous said...

sex999 免費影片免費視訊173liveshow免費視訊聊天室免費視訊gogo免費視訊ggo免費視訊美女免費視訊交友免費視訊聊天區視訊交友90739080視訊聊天室視訊美女34cc聊天室ukisssex888影片區sex888免費影片分享區sex888免費電影豆豆聊天室dodo豆豆聊天室辣妹視訊辣美眉173show影片視訊聊天室sogou搜狗音樂百分百貼影片區aaaa片免費看日本美女寫真集百分百貼圖區線上a片色咪咪影片免費視訊聊天免費影片免費視訊本土自拍免費聊天情色自拍情色貼片區本土自拍網情人視訊高雄網情人視訊聊天室視訊交友網男人幫論壇免費ava片線上看免費av18禁影片台灣kiss情人視訊網色色網a片天下第一色站小魔女免費影片小幻好玩遊戲小澤瑪莉亞小弟弟貼影片aaaaa片俱樂部影片卡通aa片子百分百貼成人圖片百分百貼影片區尋夢園聊天室交友愛情館交友愛戀速配網交友ggoo交友聊天室pc交友愛叭噗小遊戲aio交友愛情館aa免費看影片383成人影城38ga片下載3y3成人色色網38ga成人383movie成人影城av168成人女人色色網台灣遊戲桃Plus28論壇qq美美色網飯島愛免費影片小高聊天室嘟嘟情人色網聊天室尋夢園bobo線上遊戲莉亞迪桑寫真集一葉情貼圖片區